Muğlaspor play-off’a hazır

Muğlaspor play-off’a hazır
Lig 3. Grup’ta mücadele eden ve play-off üst lige yükselme maçlarını oynama hakkı kazanan Muğlaspor, final maçlarının oynanacağı Antalya’da kampa...
  1. Lig 3. Grup’ta mücadele eden ve play-off üst lige yükselme maçlarını oynama hakkı kazanan Muğlaspor, final maçlarının oynanacağı Antalya’da kampa başladı. 2. Lig’e yükselme karşılaşmasında Somaspor ile eşleşen Muğlaspor, 23 Temmuz Perşembe günü oynanacak karşılaşma için antrenmanlarına Antalya’da başladı. Muğlaspor Teknik Direktörü Hasan Şermet, “Her bakımdan hazırız dedi.

Sinem Korkmaz

TFF 3. Lig 3. Grup’ta play-off hattında yer alan ve 2. Lig’e yükselme karşılaşmasında Somaspor ile eşleşen Muğlaspor, final maçlarının oynanacağı Antalya’da kampa başladı.

  1. Lige yükselmek için 23 Temmuz Perşembe günü oynanacak karşılaşma için yeşil beyazlı futbolcular sıkı bir çalışma temposu yakalarken, Muğlaspor Teknik Direktörü Hasan Şermet, “Sorumluluklarımızı ve beklentileri biliyoruz. Her bakımdan hazırız” dedi.

Şermet, “İdmanlarımız devam ediyor. Taktiksel çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu süreçteki sorumluluklarımızı ve bizden beklentileri biliyoruz. Her bakımdan hazırız. Muğla’nın böyle bir başarıya ihtiyacı var ve bunun için çabalıyoruz. Şunun sözünü verebiliriz, biz oyuncularımızla elimizden gelen her şeyi yapacağız. Gülen tarafın biz olacağımıza inanıyoruz. İki finalimiz var, inşallah Muğla’ya 2. lige yükselmiş olarak geri döneceğiz” diye konuştu.

Bu haber toplam 676 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.