SOSYAL MEDYA HESABI KABUSU OLDU

SOSYAL MEDYA HESABI KABUSU OLDU
Muğla'nın Menteşe ilçesinde faaliyet gösteren Çınar 48 Yapı İnşaat firmasının resmi instagram hesabının çalınması üzerine vatandaşlara giden dolandırıcılık mesajları tepkilere neden oldu. Firma sahibi Murat Demirel, "Hesabımız...

Muğla'nın Menteşe ilçesinde faaliyet gösteren Çınar 48 Yapı İnşaat firmasının resmi instagram hesabının çalınması üzerine vatandaşlara giden dolandırıcılık mesajları tepkilere neden oldu. Firma sahibi Murat Demirel, "Hesabımız çalındı tarafınıza atılan hiç bir mesaja itibar etmeyiniz" dedi.

Muğla'nın Menteşe ilçesinde faaliyet gösteren ve Menteşe'nin tanınmış firmalarından biri olan Çınar 48 Yapı İnşaat firmasının resmi instagram hesabı üzerinden "destek" adı altından dolandırıcılık yapılması işletme sahibini isyan ettirdi. İnstagram hesaplarının çalındığını söyleyen firma sahibi, "Bir çok kişiden bu şekilde para almışlar, itibarımız zedeleniyor. Gerekli şikayetlerde bulunduk, hesabın biran önce kapatılmasını istiyoruz" dedi.

"ŞİRKETİMİZİN ADINI KİRLETİYORLAR"

Murat Demirel, "Şirket hesabımız çalındı ve hesabımızdan insanlara bin TL destek vereceklerine dair mesajlar atıyor, insanları dolandırıyorlar. Bizi tanıyan insanlarda bizi arıyor 'böyle bir şey var mı?' diye. Bizim şirketimizin adını kirletiyorlar. Bu olayın asla bizimle alakası yoktur. Gerekli yerlere şikayetlerde bulunduk, gereğinin yapılmasını bekliyoruz. Hesabın en kısa sürede kapatılmasını istiyoruz. İnsanlarımız bu konuda dikkatli olsunlar, pandemide destek adı altında insanları dolandırıyorlar" dedi.

Bu haber toplam 977 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.