ULA’DA BİTİRİLEMEYEN YOL ÇALIŞMASI ÇİLEYE DÖNÜŞTÜ | “EVİMİN ÖNÜ 3 AYDIR KAZILI DURUYOR”

ULA’DA BİTİRİLEMEYEN YOL ÇALIŞMASI ÇİLEYE DÖNÜŞTÜ | “EVİMİN ÖNÜ 3 AYDIR KAZILI DURUYOR”
BERİTAN YÜCEL--Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık 2 yıl önce Ula ilçesinde yapımına başlanan yol yapım ve bakım çalışması, aylardır devam ederken, çalışmaların yavaş ilerlemesi ilçe sakinlerinin tepkilerine...

BERİTAN YÜCEL--Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık 2 yıl önce Ula ilçesinde yapımına başlanan yol yapım ve bakım çalışması, aylardır devam ederken, çalışmaların yavaş ilerlemesi ilçe sakinlerinin tepkilerine neden oldu. Köprübaşı Mahallesi Kökçüler Sokak’ta 3 aydır kazılı bırakılan, 1 Aralık’ta ‘2-3 gün içerisinde bitirilecek’ denilen yolun 23 gün geçmesine rağmen bitirilememesi vatandaşı bezdirdi.

Muğla’nın Ula ilçesinde Muğla Büyükşehir Belediyesi ve diğer yatırımcı kuruluşlar ADM Elektrik, Akmercan Doğalgaz'ın birlikte başlattığı 66 milyon 600 bin TL’lik altyapı, yol ve kaldırım çalışmalarının yaklaşık 2 yıldır tamamlanamaması vatandaşların tepkisine sebep oldu.

Köprübaşı Mahallesi Kökçüler Sokak’ta ikamet eden Hüseyin Yıldız isimli vatandaş, yaklaşık 3 ay önce kazılan yolun hala kapatılmadığını mağdur edildiklerini kaydetti. Aralık ayı başında 2-3 gün içinde bitirilecek denilen yolun aradan 23 gün geçmesine rağmen kapatılmadığını dile getirdi.

Çeşitli mazeretlerle yolun bitirilmediğini dile getiren Yıldız, “Sadaka değil yardım değil, hakkımız olan bir yol istiyoruz” dedi.

CAN GÜVENLİĞİ YOK

Kazılarak bırakılan yolda, güvenlik bakımından ne bir şerit nede levha olmadığını söyleyen Yıldız, “Kazılan yolun yarısı yapıldı. Ama bizim yolumuz yarım bırakıldı. Neden yapılmadığıyla ilgili bilgi istediğimde ise borunun bittiğini, sipariş verildiği gibi mazeretler üretildi. Belediyeyle iletişime geçtiğimde yolun bittiği söylendi ama bitmedi, evimin önü 3 aydır kazılı şekilde duruyor. Daha kömür alamadık evimize. Geliş geçiş olsun her konuda muzdaripiz. Biz sadece güvenli bir yol istiyoruz. Bu sadaka değil yardım değil, hakkımız olan bir yol istiyoruz. Madem boru malzeme yoktu o zaman kazılmasaydı. Malzeme gelince kazılsaydı. Kazılan yerde bir güvenlik yok. Ne şerit var nede levha” şeklinde konuştu.

 

Bu haber toplam 324 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.