Bodrum’un sorunları masaya yatırıldı

Bodrum’un sorunları masaya yatırıldı
AK Parti Bodrum ilçe Başkanı Osman Gökmen, sosyal medya üzerinden Bodrum’un sorunlarının yerinde incelendiğini ve çözüm çalışmalarının masaya yatırıldığını...

AK Parti Bodrum ilçe Başkanı Osman Gökmen, sosyal medya üzerinden Bodrum’un sorunlarının yerinde incelendiğini ve çözüm çalışmalarının masaya yatırıldığını duyurdu.

Sinem Korkmaz

AK Parti Bodrum ilçe Başkanı Osman Gökmen, sosyal medya  üzerinden, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu, Muğla Tarım İl Müdürü Barış Saylak, Bodrum Kaymakamı  Bekir Yılmaz, Devlet Su İşleri (DSİ) Muğla Şube Müdürü Mehmet İskender, DSİ Aydın Bölge Müdürü Göktuğ İlter, Milas Kaymakamı Eren Aslan, Muğla Orman Bölge Müdürü Yasin Yaprak, Milli Parklar Dördüncü Bölge Müdürü Kerim Gençoğlu ile birlikte Bodrum’da yaşanan sorunları yerinde inceleyip çözüm çalışmalarını masaya yatırdıklarını duyurdu.

Gökmen paylaşımında, “Bodrum’da başta DSİ hatları olmak üzere ilçemizin süregelen sorunlarıyla ilgili devletimizin en sorumlu yetkilileriyle bir gün boyunca yapmış olduğumuz tespit ve çalışmaları siz değerli Bodrumlu hemşehrilerimizle paylaşmak istedik.Başta DSİ’nin hemen her gün patlayan su borularının değişimi olmak üzere, tarımda Bodrum’a verilen önemin arttırılması, Bodrum’da milli park alanlarının geliştirilmesi, orman yangınlarıyla ilgili önleyici tedbirlerin arttırılması konularında çalışmaların hemen başlaması konusunda fikir birliğine vardık. Yapılan temaslar sonucunda Bodrum’da aksayan sorunlara devletimizin bir an önce el atması isteğinde olduğunda görmek bizleri çok sevindirdi.Siz değerli halkımızla birlikte yaşamış olduğumuz sorunları, devletimizle birlikte çözüme ulaştırmak için büyük bir adım attık. Bodrumumuz hak ettiği hizmetleri alması için halkımızın desteğiyle devletimizle birlikte tüm gücümüzle çalışacağız ve her zaman siz değerli halkımızın yanında olacağız. Herşey güzel Bodrumumuz için” dedi.

Bu haber toplam 653 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.