Cemal Demirtaş

Cemal Demirtaş

HRİSTİYANLAR YAHUDİ SEVMEZ. EVANJELİZMİN AHLAKSIZ OYUNU

HRİSTİYANLAR YAHUDİ SEVMEZ. EVANJELİZMİN AHLAKSIZ OYUNU

"Tanrı, tanrının krallığını temsil eden insanlara imtiyaz vermiştir." ve "İsrail Kitab-ı Mukaddes'in kıyamet zamanında önemli rol oynayacaktır."(Darby)
Evanjelizm..
Hristiyanlıkta bulunan en aşırı siyasi tarikat. Kuruluşu 1703-1785. Üç amerikan teoloj tarafından kuruldu.
Bugün Amerika'yı yöneten mezhep.
Son derece katı, kıyametin bir an evvel kopmasını ister. Hz. İsa'nın bir an evvel tekrar yeryüzüne inmesinin tek yolu, kıyametin kopmasıdır onlar için.Hz. İsa'nın kendileri vasıtası ile gelmesini sağlamaya çalışmak..gibi sapkın ve sapık düşüncelere sahiptir.
Ne yazık ki bu kadar sapkın düşünce bugün dünyayı yönetmektedir.
Son Hak Din İslam ve değişmez Kitabımız Kur'an-ı Kerim'in bildirdiği kesin haberlere göre, Hz İsa yahudiler tarafından çarmıha gerileyerek idam edilmemiştir. Hristiyanlar Hz. İsa'ya birebir benzeyen birini çarmıha gererek idam etmişlerdir. Ancak hem hristiyanlar hem de yahudiler çarmıha gererek idam edilenin Hz.Isa olduğuna inanmaya devam etmektedir.
Hristiyanlar binlerce yıl, kendi Peygamberlerini idam eden yahudilere kin ve nefretle bakmış, onları daima aşağılık bir toplum olarak görmüşlerdir.Yaşadıkları mahalleleri bile duvarlarla çevirmişlerdir. Hristiyanlar içinde devamlı fitne, huzursuzluk çıkaran bu lanetli kavim, Avrupa'nın hemen hemen bütün Ülkeleri tarafından defalarca kovulmuştur. Yahudiler göç ettikleri topraklarda da hiçbir zaman rahat durmamış, gittikleri her yerde fitne ve huzursuzluk yaymaya devam etmişlerdir.
Peki nasıl oluyor da, yıllarca lanetli kavim olarak görülen bu kavim, bugün hristiyanlar tarafından İstisnasız korunup kullanmakta, istediği herşey anında yerine getirilmekte, yaptığı zulümler, katliamlar tamamen göz ardı edilebilmektedir?
Birinci cümleyi yeniden okuyalım.
Bu cümle Evanjelizmin teorisyeni Darby'a ait. Bir nevi Evanjelizmin anayasası.
Burada şu söyleniyor ;
Madem ki Hz, İsa'yı yahudiler öldürdü, ki bu sebeple kesin olarak lanetlenmiş olmalarına rağmen, günahlarından arınmaları ve cennete girebilmerinin tek yolu, bir an evvel kıyametin kopma zamanının gelmesi ,yahudilerin de her türlü "YARDIMI" yapmalarından geçer. Ancak böyle olursa İsrail, dolayısı ile yahudilerin üzerindeki lanet kalkmış olur.
Peki bu yardım nedir ve nasıl olmalıdır?
Dedik ya, lanetli kavim diye. Kıyametin kopacağı zamanı ancak ve ancak Allah bilir. Tamam. Ancak Allah yarattığı kullarının topyekun cezalandırılmasına, birbirlerini yok edecek kadar katletmelerine izin vermez. Onun için yahudiler ve hristiyanlar el ele vererek katliamlar yapmalı, insanları suçlu suçsuz ayrımı yapmadan öldürmeli ki, (HAŞA) Allah kızarak kıyameti koparsın...
1780 lere kadar birbirlerinden zerrece haz almayan iki din, Evanjelizm vasıtası ile, "İSTEMEYE İSTEMEYE" birlik olmak zorunda kaldılar. Peki o halde kıyametin kopmasına vesile olacak katliamlar kime karşı yapılacak ki?
Tam burada devreye çökmeye doğru giden Osmanlı ve elinde bulundurduğu güya Yahudilerin "VAADEDİLMİŞ" toprakları Filistin devreye girdi. Dünya Hristiyan fikir idaresini elinde tutan Evanjelizm ile, dünya sömürge egemenliğini elinde tutan protestan İngiltere, yıllardır süregelen düşmanlıkları bir kenara bırakarak, menfaatleri için birlik oluverdiler. Bu aynı zamanda hem Amerika, hem de Avrupanın lanetli kavimden kurtuluş reçetesi olacaktı.
Olan oldu.
Filistin topraklarında yaşayan %6 Yahudi için, %81 Müslüman'a rağmen Yahudi Şeriat Devleti İsrail'i kurdular.
Her ülkeden milyonlarca yahudi yeni kurdurulan Şeriat Devletine akın ettiler.
Filistin taa ilk günden bu yana bir saniye bile mücadelesinden vazgeçmedi. Filistin halkı "KARDEŞ" olan diğer Arap kabile devletlerinden çok farklı olduğunu her daim gösteregeldi. Kendi öz kardeşleri tarafından sırtından hançerlendi, aldatıldı, yalnız bırakıldı..Ama asla topraklarını terk etmedi. Etmeyecek de.
Gelelim bu güne.
Evanjelizm planı devrede. Yahudiler iki şekilde çok rahat; birincisi İki Peygamberi katleden, bir peygamberi de çarmıha geren bir toplum olarak, bu laneti üzerlerinden atabilmek için, ezeli düşmanları tarafından beslenmektedir. İkincisi, tarihte hiçbir zaman sahip olmadıkları bir devlete sahip olmuşlardır.
Hristiyanlar da iki şekilde çok rahattır; birincisi binlerce yıl başlarına bela olan bir kavimden kurtulmuş olmalarıdır, İkincisi ise Evanjelizm eger yanılmıyorsa, kıyamet kopacak ve hristiyanlar doğrudan cennete girecekler. Onlar için Yahudi affolur veya olmaz umurlarında değil. O Tanrı'nın bileceği bir şey. Yahudi için de bu böyle zaten.
Peki ya kıyamet kopmazsa, ya İsrail'i bir avuç elinde sapanlı Filistinli yenerse?
İşte Hristiyanlar için asıl kıyamet o zaman kopacak. Akıllarına bile getirmekten korktukları tek gerçek bu çünkü.
Avrupa bugün Yahudi terör örgütü İsraili sevdiği için yardım etmiyor. Asla da sevmeyecek. Yardım etmesinin, katliam yapmasına seyirci kalmasının, sonuna kadar destek vermesinin tek amacı, İsrailin varlığı. Eğer İsrail yıkılırsa, 7-8 milyon Yahudi tekrar Avrupaya kaçacak. İşte bu Avrupanın asıl kabusu. 1948 den beri kavuştukları huzurun devamı terör örgütü İsrail'in yıkılmaması, yahudilerin Avrupayı istila etmemesi ile doğru orantılıdır. Ataları milyonlarca yahudiyi gaz odalarında katleden Almanya'nın bugün en büyük Yahudi destekçisi oluvermesi asla tesadüf olamaz. 500 bin Yahudiyi Osmanlı topraklarına süren İspanyanın durup dururken eski Yahudilerin torunlarına vatandaşlık vermeye kalkması bir tesadüf olamaz.
Bugün göbeğinden Avrupa ve ABD ye bağlı zengin Arap ülkeleri, asıl gerçekleri bilmek yerine, devasa Saraylarında günü kurtarma derdinden vazgectikleri an, İsrail yerle bir olmaya, Avrupa eski muhteşem kabuslarını yeniden görmeye, lanetli terör örgütü yahudiler Avrupa şehirlerinin kenar mahallelerinde, kendileri için ayrılmış hak ettikleri "BULAŞICI HASTALIKLI ve LANETLİ" muamelesi görmeye başlayacaktır.
Bunun için bir tek çözüm vardır.
Islam Ülkelerinin bir Lideri olmak zorundadır.
#SöylerimGeçerim

Bu yazı toplam 1088 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
Cemal Demirtaş Arşivi
SON YAZILAR