Kadın Çiftçiler Burdur’da

Kadın Çiftçiler Burdur’da
Köyceğiz İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünden teknik personeller eşliğinde kadın çiftçiler ile birlikte Burdur İline teknik gezi düzenlendi.Çoğunluğunu kadın çiftçilerin oluşturduğu bir grup Muğlalı çiftçi ile komşu...

Köyceğiz İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünden teknik personeller eşliğinde kadın çiftçiler ile birlikte Burdur İline teknik gezi düzenlendi.

Çoğunluğunu kadın çiftçilerin oluşturduğu bir grup Muğlalı çiftçi ile komşu illerimizden Burdur iline toprak solucanı yetiştiriciliği ve solucan gübresi üretimi konusunda yerinde inceleme yapmak amacı ile teknik gezi düzenlendi. Gezide Burdur ilinde bulunan 2 adet solucan gübresi üretim tesisi ziyaret edildi. Yetkililerden üretimden pazarlamaya kadar geçen sürede katedilen aşamalar hakkında bilgiler alındı. Karşılıklı bilgi alışverişi ve soruların cevaplanmasının ardından ziyaret sona erdi.

Ziyaret boyunca Burdur İl Tarım ve Orman Müdürlüğünün yakın ilgi ve alakasından dolayı teknik personellerimiz ve çiftçilerimiz oldukça memnun kalarak “bu tür ziyaretlerin kendilerini yenilemek ve daha fazla bilgi ve tecrübe sahibi olmak için çok iyi fırsatlar” olduğunu dile getirdiler.

Bu haber toplam 1543 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.