Mehmet Demirkol sinir krizi geçirdi: Sana bu yetkiyi kim verdi lan! Kimsiniz oğlum siz!

Mehmet Demirkol sinir krizi geçirdi: Sana bu yetkiyi kim verdi lan! Kimsiniz oğlum siz!
Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçının öncesinde yaşanan 'Atatürk' krizinin ardından takımlar sahaya çıkmadı ve karşılaşma iptal edildi. Spor yazarı Mehmet Demirkol, Suudi Arabistan'ın kararına tepki gösterdi.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçının öncesinde yaşanan 'Atatürk' ve 'istiklal Marşı' krizinin ardından takımlar sahaya çıkmadı ve karşılaşma iptal edildi. Spor yazarı Mehmet Demirkol, Suudi Arabistan'ın kararına tepki gösterdi.

Kararın ardından Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Süper Kupa'nın oynanıp oynanmayacağına yönelik toplantıda Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ile toplantıda bir araya geldi.

Yapılan toplantının ardından Galatasaray ve Fenerbahçe karşılaşmaya çıkmama kararı aldı. İki takım arasında oynanacak mücadele iptal edildi.

MEHMET DEMİRKOL'DAN TEPKİ!

Suudi Arabistan'ın aldığı karara spor yazarı Mehmet Demirkol tepki gösterdi.

Mehmet Demirkol, Socrates Dergi'de yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Biz 100 yıl önce kararımızı vermiş bir ülkeyiz. Sen benim adıma, benim ulusum adına Suud ile Atatürk pazarlığı yapıyorsun. Bu kadar ilkesizlik olur mu? Ülkenin kurucusu tartışılır mı? Kim verdi sana bu yetkiyi? Kimsiniz siz? Nasıl yapabilirsin bunu? Ne hakla?"

İlgili Haberler
Bu haber toplam 908 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.