Yatırımları Yerinde İncelediler

Yatırımları Yerinde İncelediler
Dalyan’da yapılan Güney Ege Kalkınma Ajansı'nın (GEKA) 94. Yönetim Kurulu Toplantısı’nın ardından; Muğla Valisi Amir Çiçek, Aydın Valisi Ömer...

Dalyan’da yapılan Güney Ege Kalkınma Ajansı'nın (GEKA) 94. Yönetim Kurulu Toplantısı’nın ardından; Muğla Valisi Amir Çiçek, Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, Denizli Valisi Dr. Ahmet Altıparmak,Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve GEKA Genel Sekreter Vekili Özgür Akdoğan GEKA destekli yatırımları yerinde inceledi.

Köyceğiz ilçesindeki incelemelerindeVali Amir Çiçek Başkanlığındaki GEKAheyetine,Köyceğiz Kaymakamı Gürkan Demirkale, Ortaca Kaymakamı Fatih Ürkmezer ve Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan da eşlik etti.

Alternatif Turizm Altyapısının Geliştirilmesi proje teklif çağrısı neticesinde geliştirilen Şifa Kaynağı Sultaniye Kaplıcaları Sağlığına Kavuşuyor projesi ile GEKA tarafından desteklenen Sultaniye Kaplıcalarında incelemelerde bulunan GEKA heyeti şimdiye kadar yapılan çalışmaları değerlendirdi.

Daha sonra İztuzu plajında bulunan Deniz Kaplumbağaları Araştırma, Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden heyet merkez Müdürü Prof.Dr. Yakup Kaska’dan merkezin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

CarettaCaretta Kaplumbağalarına yapılan müdahaleleri yerinde gören GEKA Heyeti Dalyan Kanalı ve İztuzu plajında incelemelerde bulundu. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesince işletilen İztuzu Plajındaki Çevre dostu uygulamaları yerinde inceledi.

Bu haber toplam 911 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.