Şadi Ballı: "50 yıldır yapmadıkları işleri biz yapacağız diyorlar, Kendilerine muhalefetler"

Şadi Ballı: "50 yıldır yapmadıkları işleri biz yapacağız diyorlar, Kendilerine muhalefetler"
 MUHABİR
Cumhur İttifakı Menteşe Belediye Başkan adayı Şadi Ballı, CHP'li adayın "yol yapacağız, çöp toplayacağız" vaadinde bulunduğunu belirterek, "Bu 50 yıllık bir itiraftır" dedi.

AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Şadi Ballı, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.
MHP İlçe Başkanı Emre Kılıç, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Zafer Aktaş, meclis üyesi adayları ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Ballı, tarihi Arasta Çarşı ve Zhire Pazarı esnafını ziyaret etti.
Onların sıkıntılarını ve taleplerini dinleyen Ballı, çözümleri noktasında projelerini anlattı.
Ballı, Menteşe'nin sorunlarını bildiklerini, kente şifa olacaklarını söyledi.
CHP adayının yaptığı açıklamada "Artık uyanma vakti Muğla" dediğini hatırlatan Ballı, bunun büyük bir itiraf olduğunu dile getirdi.
Ballı, "hizmet için değişim" dediklerini belirterek, "Onlar da da aynısını diyor. 'Yolları biz yapacağız. Çöpleri biz toplayacağız" diyorlar. İzahın bittiği yerde mizah başlıyor. Sanki şimdiye kadar onlar yönetmedi. Sanki biz değil onlar AK Parti adayı. Kendilerine muhalefetler. Valla benden daha iyi çalışıyorlar." diye konuştu.
Hizmete susamış, gelişime, projelere hasret bir Menteşe için değişim ve uyanma vakti olduğunu ifade eden Ballı, "50 yıldır yapmadıkları işleri biz yapacağız diyorlar. 'Şehir uyuyor' diyor. Evet uyanma vaktidir. Katılıyoruz. Biz de hekimiz. Uyuyan şehri ameliyat etmeye geliyoruz. Örnek alınabilecek bir Menteşe'yi inşaa edebileceğimizi inanıyoruz." dedi.

Bu haber toplam 183 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.