"MÜSTEAR" Abdullah Demircioğlu

AK PARTİ MUĞLA

AK PARTİ MUĞLA

(En başta söyleyeyim; bazılarının isteği doğrultusunda yapılan "SÖZDE" temayül yoklamasının hiçbir önemi yoktur. Kamuoyunda isimleri geçenlerin tamamının dahil olmadığı bir temayül yoklaması, sadece aldatmaca olur. Teşkilat mensuplarını birilerinin istediği isimler arasından birini seçmeye mecbur etmek olur.)

Kadem Mete ;

"Bugüne kadar hiç göreve talip olmadım, ama hiç kaçmadım."

Diye başladığı söze

"Talibim.." diyerek bitirdi.

Aylardan beri arzulanan, beklenen istifa yeni taleple geldi.

Muğla da ADAM yok sözünü son güne kadar damarlarımıza kadar hissettik.

Kadem Bey aylardan beri selefini belirlemek için, tabi bir de Milletvekilliğini garantilemek için epeyce efor sarfetti. Bir türlü olmadı.

Tabi artık daha fazla dayanacak gücü de kalmadı. Sonunda "Hak ne getire" Demiş olmalı ki, istifa etti.

Hayırlı olsun.

Taa doksanlarda "kırmızı bavulla" başlayan Muğlada, Allah'ın "YÜRÜ YA KULUM"  dediği ender şahsiyetlerden biri olmayı Allah O'na nasip etti.

Allah ömrünü uzun ve sıhhatli etsin. Şahsen bizim için het zaman "Saygıdeğer" olarak kalacaktır.

Konuşuldu, daha da konuşulacak.

Kadem Bey elbette selefi konusunda çalışmaya devam edecek. İlk işi kendi yönetiminden birinin olması.

Bu;

Barış Eğilmez

Gültekin Akça

Fahri Acar bile olabilir diyor.

Olmadı mı Hayati Nizamoğlu,

Olmadı mı İl teşkilatından herhangi biri...

Yani kimin adı olduğu değil, Kadem Meteye olan yakınlık ve uzaklıkla doğru orantılı bir ADAM bulma mücadelesi.

Bunu yapanların aklında asla AK Partinin grafiği ile ilgili tek kaygı yok. Kaç milletvekili çıkacak diye bir dertleri yok. Tek dertleri Kadem Metenin milletvekili olması.

Kadem Bey teşkilatının içinden biri olmasını isterken de bunu diyor zaten. Yoksa her kişi demiyor.

Mesela Emin Çelik olsun istemiyor.  İlla Sakar üstünden biri olacaksa, Milastan Muğlaya taşıdığı Fahri Acar olsun istiyor. İyi de Fahri Acar yönetim olarak gelinen bu noktada sorumlu değil mi?

Neden Emin KILIÇ demiyor?

Diyemez. Emin KILIÇ Kadem Meteye İl Başkanı olarak elbette itaat eder. Lakin İl Başkanı Emin KILIÇ, sıradan AK Parti üyesi olan Kadem Meteye asla riayet etmez.

Tahir ATEŞ mesela.

Bodrum gibi bir yerde, son dakikada "Adayım Sensin, Geliyorum"  diyen Recep Tayyip Erdoğan'a tek kelam etmeden "EMREDERSİNİZ EFEBDIM" diyerek giren, Bodrum tarihinde en yüksek oyu alan Tahir Ateşi destekler mi?

Ağırbaşlı, vakur ve herkes ile diyalog kurabilen biri neden İl Başkanı olmasın?

Yine giden Kadem Mete ile kalan ekibi, Elvan Göçeri ister mi?

Elbette istemez.

Fakat Muğla'nın topuklu ayakkabıyla gezen asfalt güzeline, jöleli saçlarla filinta gibi arzı endam eden tiplere, son model makam arabasında siyah camlar ardında gezinip caka satanlara, bir elde puro, bir elde viski yudumlayanlara, ihale takipçilerine, metroseksüel elitlere ihtiyacı asla yok.

Mücadele etmek için başına esaşbı, ayağına şalvarı geçirip köy köy, ev ev, sokak sokak, tarla, bağ bayır gezenlere, asık, tepeden bakan bakışlı tiplere değil, candan, canayakın, kişi ve makam ayrımı yapmaksızın herkese dokunabilen bir İl Başkanına ihtiyacımız var.

Tahir Ateş kardeşimiz bunlardan biridir. İl başkanlığını bihakkın yapacak kişilerden biridir. En azından İl yönetiminde MUTLAKA olması gereken CİDDİ bir isimdir.

Milas İlçe Başkanı Emin Çelik de elini taşın altına sokması gerekir. Kimin ne dediğinin ne önemi var diyerek, ondan bundan çekinmeden, bu yola baş koyuyorum demelidir.

Elbette..

Ha keza !

Heyecan mühimdir. Samimiyet şarttır.

Bazı insanlar duruşları ile bile heyecana sebep olurlar. Tevazu ve duruş birleşince empati kendiliğinden gelir. Bunu verebilecek, sorumluluğu alarak, AK Partiyi Muğlada bir ekip ruhu ile iktidar yaparak, Recep Tayyip Erdoğan'a sunabilecek bir iradeye sahip biri daha var.

Bu davaya yıllarını vermiş, bedel üstüne bedel ödemiş, bu yükü layıkıyla sırtlayabilecek biri; Elvan Göçer'i göreve davet ediyorum. Taban bunu arzuluyor. Her kesimi rahatlıkla kucaklayabilecek bir isim olacağı kesindir. En önemlisi Parti içi iç çekişmeleri bitirecek bir isim. Özellikle CHP dışındaki İP dahil, Muğla da sağ görünüşlü, Beşli Masanın tüm bileşenleri ile rahatlıkla diyalog kurarak, AK Parti ailesini büyütebilecek isimdir.

Artık "mevcut İl Başkanı varken, aday olmak ETİK olmaz" da diyemez. Dememeli.

#SöylerimGeçerim

Bu yazı toplam 8661 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
"MÜSTEAR" Abdullah Demircioğlu Arşivi
SON YAZILAR