Cüneyt Erdan

Cüneyt Erdan

YARIN MUĞLASPOR İÇİN TEK YÜREK OLMA GÜNÜ

YARIN MUĞLASPOR İÇİN TEK YÜREK OLMA GÜNÜ

Şehrimizin en büyük marka değeri olan Muğlaspor şampiyonluk yolunda hızla ilerliyor. Muğlasporumuzun şampiyonluk yolundaki en büyük maçlarından birisi yarın Muğla Atatürk Stadında oynanacak. Lider Muğlaspor yarın saat 14.00’da kendi sahasında ligde ikinci sırada bulunan Manavgat Belediyespor’u konuk edecek. Yeşil beyazlı kulüp bu maçı kazandığı takdirde büyük bir avantaja sahip olacak. Bu önemli maç için yeşil beyaz sevdaya gönül veren herkese maç için çağrıda bulunulurken, Muğla Atatürk Stadı yarın tarihi günlerinden birini yaşayacak.

Şimdi gelelim ligde 18 maçta büyük bir başarıya imza atan ve lider durumda bulunan Muğlaspor’un sezon başından yana genel değerlendirmesine.

Sezon başında yapılan genel kurulda göreve gelen Menaf Kıyanç Başkanlığındaki yönetim kurulu transferde çok akıllı bir yol izleyerek Muğlaspor’a yakışır karakterde oyuncuları takıma kazandırdı. İlk birkaç hafta istediği sonuçları alamayan yeşil beyazlı kulüp daha sonra yakaladığı olumlu ivme ile ligin ilk yarısını lider olarak tamamladı. Devre arası kampını Antalya’da yapan Muğlaspor ligin ikinci yarısında beklenmedik puan kayıpları yaşadı. İç sahada oynanan Söke maçında ligdeki ilk mağlubiyetini alan Muğlaspoer’da Teknik Direktör Erkan Aslan ile yollar ayrıldı. Yönetim kurulu bu maçın ardından takımın başına bu liglerin en tecrübeli hocalarından biri olan ve çok sayıda takımda şampiyonluk yaşamış olan Hakan Şapçı’yı acil olarak getirdi. Takım Hakan Hoca yönetiminde çıktığı ilk maçta deplasmanda Irlıganlıspor’u 2-1 mağlup ederek altın değerinde 3 puanın sahibi oldu.

Gelelim yarın ki maçın önemine. Muğlaspor yarın kendi sahasında oynayacağı maçı kazandığı takdirde şampiyonluk yolunda çok büyük bir avantajın sahibi olacak. Bu zorlu maç öncesi tüm küskünlüklerin bir kenara bırakılıp takıma sahip çıkmamız gerekiyor. Bu şehrin tüm atanmış ve seçilmiş yöneticileri, tüm STK’lar kısacası tüm şehir tek yürek olmamı gerekiyor. Yeşil beyaza gönül veren herkes başta aday olan siyasetçiler olmak üzere herkes bu önemli maçta tribünde olmalı. 2016 yılında tüm şehir nasıl başardıysak yine başaracağız. Gün birlik ve beraberlik günü, gün Muğlaspor’a destek zamanı. HAYDİ MUĞLA MAÇA…

Bu yazı toplam 2144 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Cüneyt Erdan Arşivi
SON YAZILAR