BURÇ YORUMLARI

BURÇ YORUMLARI

HAFTANIN BURÇ YORUMLARI

HAFTANIN BURÇ YORUMLARI

Yılın son haftasına merhaba diyoruz. Gökyüzü oldukça hareketli, her şeyden önemlisi 2023 en pozitif dolunaylarından birini son haftasına saklamış bizler için. 27 Aralık’ın ilk saatlerinde gerçekleşecek Yengeç dolunayıyla birlikte hayatlarımızda kalıcı değişimler gündem olabilir. Dolunay anının yükseleni Terazi burcu olduğu için ilişkilere dair etkisi oldukça yoğun olacaktır. Eğitim ve seyahat aksında karşı karşıya gelen Ay ve Güneş iletişim trafiğimize ek, eğitim hayatımıza ve seyahat planlarımıza hareketlilik getirecektir. Oğlak burcunun son derecesinde ilerleyen Plüton da dolunaya eşlik ederken, son 15 yıla dair bütün kapanış ve tamamlamalara dikkat çekebilir. Cuma günü burç değiştiren Venüs ilişkilerimiz ve kazançlarımızla ilgili yeni fırsatlar ve bakış açıları yaratabilir; Venüs’ün bu etkisini 31 Aralık’ta düz seyrine geçecek Jüpiter ile daha net hissetmeye başlayabiliriz. Retrosunu bitiren Jüpiter, düz seyrine devam edeceği Boğa burcuyla birlikte altın ve gümüşte ciddi yükselişler yaratabilir. (Yatırım tavsiyesi değildir.) Eğitim sistemine dair yenilikler ve düzenlemeler gündem olmaya devam edecektir.

Burç bazında yorumlar yazının devamında sizlerle ancak hatırlatmak isterim ki her harita kişiye özeldir ve gökyüzü transitleri de kişiyi natal haritasına özel şekilde etkiler. Daha detaylı bilgi edinmek için sizi Instagram’da @hzdanismanlik sayfamıza bekleriz.

Sevgili Koç ve Yükselen Koç; Çarşamba günkü dolunay yaşam alanlarınız ve ailenizi yöneten evinizde gerçekleşiyor; taşınabilir, şehir değiştirebilir, evinizde yenilik yapmak isteyebilirsiniz. Kariyerinizde yenilikler söz konusu olabilir. Cuma günü burç değiştiren Venüs ise akademik hayatınıza, varsa hukuksal meselelerinize hareket getirecektir. Seyahat planları yapabilir, aniden yollara düşebilirsiniz.

Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa; Yengeç burcundaki dolunay sizlerin iletişim trafiğinizi arttırabilir, yakın arkadaşlarınız ve kardeşlerinize dair gündemleri etkileyebilir. Almak istediğiniz eğitimler varsa, bu konuda sizleri harekete geçirebilir; eğitimlerinizden ciddi boyutta verim alabilirsiniz. Yönetici gezegeninizin Yay burcuna geçişiyle harcamalarınız artabilir, seyahat düşünceleriniz ön plana çıkabilir.

Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler; Çarşamba günü yaşanacak dolunay etkisiyle maddi kaynaklarınızda artış, para kazancınızla ilgili değişim ve dönüşümler gündem olabilir. Kazanç kaynaklarınız değişebilir, büyüyebilir. Borçlar, ödemeler ve alacaklarla ilgili konuşma ve görüşmeler yapılabilir. Venüs’ün burç değiştirişiyle birlikte ikili ilişkileriniz ön planda olacaktır, sevdiklerinizle seyahat planları yapabilirsiniz.

Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç; Burcunuzda oldukça pozitif bir dolunay gerçekleşiyor sevgili Yengeç etkililer; bireysel değişim ve dönüşümlerin ön planda olabileceği bu dolunay, sizleri ikili ilişkilerden yana da etkileyebilir. Hayatınızla ve ilişkilerinizle ilgili önemli kararlar alabilir, kendinizde ve hayatınızda kalıcı değişimler yaşayabilirsiniz. Cuma itibariyle iş kaynaklı seyahatler veya eğitimler gündem olabilir;

Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan; Dolunay sizler için farklı bir anlam taşıyor sevgili Aslan burçları; gizli olan ne varsa açığa çıkarabilecek potansiyeli hayatınıza getiren bu dolunayla birlikte, iyi-kötü her türlü durum aydınlığa kavuşabilir. Kişisel olarak bilinçaltınızı da etkileyecek bir süreç içinde olacaksınız. Cuma günü itibariyle flört enerjiniz fazlaca yükselecek, eğlenceli aktiviteler ve ortamlar isteyebilirsiniz.

Sevgili Başak ve Yükselen Başak; Sosyal ortamınızda değişimler yaratabilecek, sizleri kalabalık ortamlar içinde bulunmaya itecek bir dolunay evresi geçireceksiniz sevgili Başak etkililer. Hobilerinize zaman ayırmak veya yenilerine başlamak isteyebilirsiniz. Sürpriz tanışmalar sonucu ani başlayan flörtleriniz olabilir. Venüs transitiyle birlikte evden çalışmak veya taşınmak isteyeceğiniz bir döneme girebilirsiniz.

Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi; Kariyerde hareketli zamanlar ve yenilikler sizleri bekliyor; Yengeç burcundaki dolunay kariyerinizde değişimler olabileceğini ve yeni iş fırsatlarıyla karşılaşabileceğinizi haber veriyor sevgili Terazi etkililer. Mevcut işinizde terfi ve zam söz konusu olabilir; daha iyi şartlarda devam edebilirsiniz. Venüs Yay burcuna geçişiyle iletişim trafiğinizi arttırabilir; kısa seyahatler çıkabilir.

Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep; Uzun yolculuğa çıkmak isteyenleriniz varsa, bu dolunayla oldukça yüksek bir seyahat enerjisinde olacaksınız. Ertelenen yolculuklarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Bunlara ek olarak eğitim süreçleri devam edenleriniz için yenilik ve değişimler söz konusu olabilir, varsa hukuksal meseleler çözüme kavuşabilir. Cumadan itibaren kazançlarınızdan yana oldukça şanslı olacaksınız.

Sevgili Yay ve Yükselen Yay; Yengeç burcunda yaşanacak dolunayla sağlık sorunlarınız çözümler bulmak için harekete geçebilir; doktor kontrollerinizle ilgilenebilirsiniz. Ödemeler, harcamalar ve gelir gider hesaplamaları gündeminizi meşgul edebilir; yatırım ve harcamalarınızı planlayabilirsiniz. Venüs’ün burcunuza geçişiyle görünüşünüze daha çok özen gösterecek, ilişkilerinizden yana şanslı olacaksınız.

Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak; Sizlerde ilişkiler ve ortaklıklar alanına net bir vurgu yapan dolunayın etkisiyle; ilişkisi olanlar ve evliler için olumlu değişimler ve yeni kararlar gündeminizde olabilir. Yalnız olan Oğlak burçları ciddiye gidebilecek ilişkilere adım atabilirler. Ortaklı işlere adım atma düşünceniz olabilir. Cuma günü sonrası kendi kendinize vakit geçirmek, sanatsal aktiviteler yapmak isteyebilirsiniz.

Sevgili Kova ve Yükselen Kova; Yengeç burcunda gerçekleşecek dolunay, iş ortamında ve birlikte çalıştığınız kişilerde yeniliklere sebebiyet verebilir. Buna ek olarak hayatınızda düzenlemeler yapmak isteyebilir, günlük rutinlerinizde değişimlere gidebilirsiniz. Evcil hayvan isteyen Kova etkililer için olumlu bir zaman dilimi. Cuma itibariyle arkadaş çevreniz genişleyecek, kalabalıklar içinde olacaksınız.

Sevgili Balık ve Yükselen Balık; Çarşamba günü yaşanacak dolunay ile hayattan keyif alacağınız etkiler sizlerle olacak sevgili Balık etkililer. Varsa çocuklarınızla keyifli vakitler geçirebilir, bireysel olarak keyif aldığınız etkinlikler yapabilirsiniz. Finansal yatırımlarınız varsa onlardan kazanç elde edebilirsiniz. Yay burcuna geçen Venüs etkisiyle kariyerden yana şansınız artıyor, zam ve terfi gibi gündemleriniz olabilir.

Bu yazı toplam 3412 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
BURÇ YORUMLARI Arşivi
SON YAZILAR