Güzide Kasim

Güzide Kasim

MUSKİ Bizi Duymadı…

MUSKİ Bizi Duymadı…

Önceki gün genel bakım nedeniyle Muğla’da sular kesildi. MUSKİ’ nin verdiği bilgiye göre saat 18.00 de suyumuz gelecekti.

Aksilik buya saat 16.00 ‘da Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafında şöyle bir mesaj geldi ”Hizmet binamızın bulunduğu bölgede Türk Telekom’a ait alt yapı sorunu nedeniyle çağrı merkezimiz hizmet verememektedir. [email protected] mail atabilirsiniz” diye.

Yani çağrı merkezi de bozuldu.

Neyse saat 18.00 oldu su yok, 19.00 oludu su yok, saat 20.00 oldu yine su yok…

Bu arada benim telefonda susmuyor. Sanki MUSKİ çalışanı benim yaa tanıdık eş, dost bana soruyor “Su ne zaman gelecek” diye…

Bir arkadaşım saat 20.00 gibi çağrı merkezine ulaşmayı başarmış ve suların ne zaman geleceği ile ilgili bilgi almaya çalışmış. Çağrı merkezindeki görevli suların saat 18.00 gibi verilmeye başlandığını ama depoların dolmasına bağlı bazı mahallelerde önümüzdeki saatlerde ancak gelebileceğini söylemiş” bizim bilinçli arkadaş hemen bomba sorusunu sormuş  “Bizim mahalle bazında depomuz mu var” diye.

Bilinçli vatandaşın hali başka olur tabi!...

Neyse saat 21.00 sular yok…

Çağrı merkezini arıyorum. Çağrı merkezindeki görevli “sular 18.00 itibariyle verilmeye başlandı. Ana hat çalışmalarından dolayı teknik arızalar oluşabileceği için izin tam adresi alabilir miyim” dedi.

Tam adresi verdik. Ekipleri yönlendireceğini söyleyerek görüşmemiz son buldu. Çağrı merkeziyle son görüşebilen şanslı kişiydim. Benden sonra arayanlar maalesef ulaşamamışlar.

Veee saat 21.45 bizim eve su geldi!...pardon su değildi  çamur gelmişti.

Mutlu sona ulaşmak için yaklaşık yarım saat daha beklememiz gerekiyordu.

***                  ***                  ***

Tüm bu yaşanılan olaylardan sonra “Keşke her gün seçim dönemi olsaydı.” Diye düşündüm. Çünkü seçim dönemlerinde fatura borcumuzdan dolayı suyumuz kesilmiyordu.

Seçim dönemi olsaydı,  mağduriyet yaşayacak kadar suyum kesilmezdi.

Seçim dönemin olsaydı, çalışmalar sistemli, hızlı ve hayatımızın akışını etkilemezdi.

Seçim dönemi olsaydı, telefonlar bozulmazdı, istediğimiz yetkiliyi istediğimiz an ulaşabilirdik. Sorularımız cevapsız kalmazdı. Sorunlarımız bizi yormazdı.

Keşke seçim dönemi olsaydı. Siyasiler sorunlarımızı çözmek için yarışıyordu.

Bu yazı toplam 859 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
Güzide Kasim Arşivi
SON YAZILAR