TANDOĞAN UYSAL

TANDOĞAN UYSAL

AK Parti Muğla’da Halk Kadrolarıyla Türkiye Yüzyılı İçin Düğmeye Bastı

Teşkilatta Yeni Dönem: Sahadan Gelen Sesle Yeniden Yapılanma

AK Parti, “Türkiye Yüzyılı” vizyonu doğrultusunda Muğla İl Teşkilatında kapsamlı bir değişime imza attı. Yeni il başkanı Haluk Laçin önderliğinde şekillenen yönetim, halkın içinden gelen isimlerle güçlendirildi. Parti teşkilatında artık sadece koltuklar değil, siyaset yapma biçimi de değişiyor. AK Parti Muğla’da, halkın nabzını tutan, yerel sorunları bilen ve çözüm üreten kadrolarla sahaya çıkıyor.

Taban Siyasetiyle İktidar Hedefi

“Türkiye Yüzyılı” hedefi, yalnızca devlet politikalarını değil, aynı zamanda yerelden yükselen halk hareketlerini de kapsıyor. AK Parti bu anlayışla, Muğla’da teşkilatını yukarıdan aşağıya değil, aşağıdan yukarıya yeniden inşa ediyor. Mahallelerden köylere, gençlerden kadınlara kadar her kesimi temsil eden yeni kadrolar, partiye taze bir enerji katarken seçmenle bağları da güçlendiriyor.

Yeni yönetimin temel amacı; sadece oy istemek değil, vatandaşın hayatına dokunan, yerel sorunlara gerçek çözümler sunan bir siyaset anlayışı yerleştirmek.

Yerelden Yükselen Türkiye Yüzyılı Hamlesi

Muğla gibi stratejik öneme sahip bir büyükşehirde halkın güvenini yeniden kazanmak, AK Parti için büyük bir eşik. Bu bağlamda yeni teşkilat, yerel kalkınma, çevre hassasiyeti, turizm ve tarım politikaları başta olmak üzere bölgenin önceliklerine odaklanan projeler geliştirmeyi hedefliyor.

AK Parti Muğla İl Teşkilatı, seçimlere giden süreçte saha çalışmalarına ağırlık vererek, halkla birebir temas kuran bir siyaset anlayışını merkeze alacak. Kapı kapı dolaşan, sorun dinleyen ve çözüm üreten bir yapı ile partinin hem yerelde hem genelde yeniden yükselmesi amaçlanıyor. 

AK Parti, Muğla’da artık halk kadrolarıyla konuşuyor. Türkiye Yüzyılı vizyonu, sadece büyük politikalarla değil, mahalle arasından, köy meydanından, halkın içinden yükselecek. Düğmeye basıldı; AK Parti, Muğla’da halkla birlikte yeni bir yürüyüşe başladı.
 

Bu yazı toplam 11 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
TANDOĞAN UYSAL Arşivi

Bir İlahiyle Bölünen Türkiye

28 Şubat 2026 Cumartesi 13:33

Bir Şairin Adı, Bir Kentin Sınavı

26 Şubat 2026 Perşembe 20:52

Türkiye’ye İlahi Dinleten Adam

25 Şubat 2026 Çarşamba 22:03

Devletin Önünde Verilen Bodrum Mesajı

25 Şubat 2026 Çarşamba 13:07

Bodrumspor Kaybetti Ama Bodrum Kazandı

23 Şubat 2026 Pazartesi 11:52