TANDOĞAN UYSAL

TANDOĞAN UYSAL

Haluk Laçin ile Muğla’nın Sorunları Acilen Çözülüyor

Hamle Gazetesi yazarı sevgili meslektaşım Özcan Özgür’ün köşesinden edindiğim bilgilere göre, Haluk Laçin’in Ankara temasları Muğla ve ilçelerine önemli yatırımlar kazandırmaya devam ediyor. Hükümet nezdinde yapılan görüşmelerle eğitimden barınmaya kadar pek çok alanda somut adımlar atılıyor. Bu gelişmeler, merkezi yönetimle doğrudan temas kurarak işlerin hızlandırılmasının önemini bir kez daha gözler önüne seriyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi de aynı hızda destek alabilseydi, şehirde çok daha büyük dönüşümler yaşanır mıydı? sorusu akıllara geliyor.

Bodrum’a Modern Öğrenci Yurdu

Bodrum’a 400 öğrenci kapasiteli modern bir yurt kazandırılacağı açıklandı. Yapılacak projenin 18 Şubat’ta ihale edileceği duyuruldu. Yurdun Bodrum mimarisine uygun ve öğrenci kampüsüne yakın olarak inşa edileceği belirtildi.

Bu projenin Bodrum’un eğitim altyapısını güçlendireceği ifade edilirken, bölgedeki öğrenciler için önemli bir kazanım olacağı vurgulanıyor.

Muğla ve Ortaca’ya Kamu Lojmanları

Haluk Laçin’in girişimleri sonucunda, Muğla merkezde 60 hâkim ve savcı için lojman satın alındı. Ayrıca, Ortaca’da 18 lojman binası için yetki verildi.

Bodrum’da da kamu konutlarıyla ilgili çalışmaların başlatıldığı duyuruldu. Konut fiyatlarının yüksek olduğu Muğla ve ilçelerinde, kamu görevlileri için lojman projelerinin hızlandırılması önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Tandoğan Uysal

Bu yazı toplam 36 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
TANDOĞAN UYSAL Arşivi

Bir İlahiyle Bölünen Türkiye

28 Şubat 2026 Cumartesi 13:33

Bir Şairin Adı, Bir Kentin Sınavı

26 Şubat 2026 Perşembe 20:52

Türkiye’ye İlahi Dinleten Adam

25 Şubat 2026 Çarşamba 22:03

Devletin Önünde Verilen Bodrum Mesajı

25 Şubat 2026 Çarşamba 13:07

Bodrumspor Kaybetti Ama Bodrum Kazandı

23 Şubat 2026 Pazartesi 11:52