Elvan Göçer

Elvan Göçer

TÜM GÖNÜLLER ORTAK PAYDA MUĞLA İÇİN BİRLEŞİYOR

TÜM GÖNÜLLER ORTAK PAYDA MUĞLA İÇİN BİRLEŞİYOR

Yaşadığımız şehirle bütünleşmeye, sıcak samimi yüreklerle hemhal olmaya gayret ediyor, elimizden geldiğince, ayağımızın gidebildiği yere gitmeye çaba gösteriyoruz.

Geçtiğimiz günlerde Sayın Valimiz Orhan Tavlı, Ula Kaymakamımız Sayın Baha Başçelik ile Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ün ve bir çok iş insanının katıldığı,

 Muğla’da  bir çok sektörde ilklere öncülük eden Akyaka’da turizm , Menteşe, Marmaris ve Ortaca ’da sağlık, yine Menteşe’de eğitim sektöründe faaliyet gösteren Yücelen Şirketler Grubu’nun 60.yılı dolayısıyla düzenlenen kutlama programına katıldım. Programda Yönetim kurulu başkanı Değerli büyüğümüz Hamdi Yücel Gürsoy’un gençliğinde futbolculuk hayatından günümüze uzanan kısa belgesel gösterimini ilgiyle takip ettim.

Yoktan var oluşun nasıl olabileceğinin anlatıldığı örnek alınması gereken bir hikayeden çıkartılması gereken ders niteliğinde paylaşım için emeği geçen herkesi kutluyorum. Yıllardır kente değer kattıkları, özellikle sağladıkları istihdam ile yüzlerce kişinin evine ekmek götürmesine vesile oldukları için Gürsoy ailesini tekrar tebrik ediyor, çalışanları ile beraber daha güzel çalışmalara imza atmalarını temenni ediyorum.

Aynı günün akşamı ise Menteşe’de Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde şehrin takımı Ermaş Muğlaspor’un 55. Yıl balosu muhteşemdi. Fantezi müziğin sevilen sesi İntizar’ın geceye katılımı hem futbolcuları, hem Ermaş Muğlaspor yönetim kadrosunu hem de tüm davetlilere heyecan kattı. Davetlilerin arasında Vali Yardımcısı, Büyükşehir Belediye Başkanı, Menteşe Belediye Başkanı, Marmaris Belediye Başkanı, Gençlik Spor İl Müdürü, ASKF Başkanı, TÜFAD Başkanı, birçok iş insanı, siyasi partilerin il ve ilçe başkanları, amatör spor kulüplerinin temsilcilerinin yanı sıra Ermaş Madencilik ve Polgün firmalarının sahipleri ve temsilcileri aynı zamanda vefakâr Muğlaspor taraftarlarının bir arada olduğunu görmek eminim her kesimden herkesi mutlu etmiştir. Birlik beraberlik duygusunun en üst seviyeye oluştuğu gece umarız bundan sonra bütün topluma iyi örnek teşkil eder. Ortak payda Muğla olunca demek ki her görüşten herkes bir araya gelebiliyor ne mutlu!

Bizler de Muğla Medya Grubu ailesi olarak hem kurumunuz hem de bireysel her zaman bu şehir için kalbi güzelliklerle dolu, bu memleket için taş üstüne taş koyan her birimin, her hareketin yanında ve destekçisi olmaya özen göstereceğiz.

Ortak paydası Muğla olan herkese sevgiyle…

Bu yazı toplam 2798 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
Elvan Göçer Arşivi
SON YAZILAR