TANDOĞAN UYSAL

TANDOĞAN UYSAL

MHP Bodrum’dan Aşure Günü’nde Anlamlı Buluşma

Tayyar Şafak kazan başında aşure ikram etti, güne tat bırakan bir gelenek yaşatıldı

MHP Bodrum İlçe Başkanlığı, Bodrum merkezinde düzenlediği Aşure Günü etkinliğiyle, hem kadim bir geleneği yaşattı hem de vatandaşlarla samimi bir bağ kurdu.

MHP Standında Kaynayan Dostluk ve Paylaşım

Etkinlikte MHP Bodrum İlçe Başkanı Tayyar Şafak, kazan başına geçerek uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlara bizzat aşure ikram etti. Misafirperverliği ve içten tavırlarıyla dikkat çeken Şafak, hem partililerle hem de vatandaşlarla yakından ilgilenerek etkinliğe sıcak bir hava kattı.

Aşurenin Tadında Birlik ve Beraberlik

Türk kültüründe önemli bir yeri olan aşure, içindeki farklı lezzetlerle birlikte birlik, dayanışma ve hoşgörünün sembolü olarak bir kez daha anlam buldu. Katılımcılar, bu güzel geleneğin yaşatılmasından duydukları memnuniyeti dile getirirken, etkinlik Bodrum’un yaz sıcağında güneşin batışıyla birlikte ayrı bir güzelliğe büründü.

Katılımcılardan MHP’ye Teşekkür

Etkinlik boyunca MHP İlçe Teşkilatı’nın gösterdiği özen ve ev sahipliği büyük takdir topladı. Güler yüzlü ekip, herkesle tek tek ilgilenerek sıcak ve samimi bir atmosfer oluşturdu. Katılımcılar, bu anlamlı inisiyatifi gerçekleştiren MHP yönetimine ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bu yazı toplam 10 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
TANDOĞAN UYSAL Arşivi

Bir Türkiye Hayalim Var…

01 Aralık 2025 Pazartesi 09:50