
MHP Bodrum İlçe Başkanı Tayyar Şafak, hakkında çıkan “istifa etti” haberlerine açıklık getirdi. Şafak, istifa etmediğini, teşkilat ve il başkanıyla yaptığı bir görüşmenin dışarıda yanlış yorumlanarak istifa etmiş gibi yankı bulduğunu söyledi.
“Ortada İstifa Yok”
Tayyar Şafak, kamuoyuna yansıyan iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, görevinden istifa etmediğini net bir dille ifade etti. Şafak, il teşkilatı ve il başkanıyla yaptığı görüşmenin bazı çevrelerce yanlış anlaşıldığını ve bu görüşmenin istifa olarak servis edildiğini dile getirdi.
Görevine Devam Ediyor
Şafak, herhangi bir istifa dilekçesi vermediğini, dolayısıyla MHP Bodrum İlçe Başkanı olarak görevini sürdürdüğünü vurguladı. Parti içinde rutin değerlendirme ve istişarelerin zaman zaman farklı şekillerde yorumlanabildiğini belirtti.
Yanlış Yorum, Hızlı Yayılan Haber
Yaşanan sürecin tamamen bir iletişim ve yorum hatasından kaynaklandığına dikkat çeken Şafak, teşkilat içi görüşmelerin doğal olduğunu, bunun istifa gibi yansıtılmasının doğru olmadığını söyledi.
Son Durum Net
Özetle;
• Tayyar Şafak istifa etmedi
• İl teşkilatı ve il başkanıyla yapılan görüşme yanlış yorumlandı
• “İstifa” iddiası bu görüşmenin dışarıda farklı yankı bulmasından kaynaklandı
• Şafak, görevinin başında
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.