TANDOĞAN UYSAL

TANDOĞAN UYSAL

Tayyar Şafak: Görevimin Hâlâ Başındayım!

whatsapp-image-2026-01-10-at-18-41-09

MHP Bodrum İlçe Başkanı Tayyar Şafak, hakkında çıkan “istifa etti” haberlerine açıklık getirdi. Şafak, istifa etmediğini, teşkilat ve il başkanıyla yaptığı bir görüşmenin dışarıda yanlış yorumlanarak istifa etmiş gibi yankı bulduğunu söyledi.

“Ortada İstifa Yok”

Tayyar Şafak, kamuoyuna yansıyan iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, görevinden istifa etmediğini net bir dille ifade etti. Şafak, il teşkilatı ve il başkanıyla yaptığı görüşmenin bazı çevrelerce yanlış anlaşıldığını ve bu görüşmenin istifa olarak servis edildiğini dile getirdi.

Görevine Devam Ediyor

Şafak, herhangi bir istifa dilekçesi vermediğini, dolayısıyla MHP Bodrum İlçe Başkanı olarak görevini sürdürdüğünü vurguladı. Parti içinde rutin değerlendirme ve istişarelerin zaman zaman farklı şekillerde yorumlanabildiğini belirtti.

Yanlış Yorum, Hızlı Yayılan Haber

Yaşanan sürecin tamamen bir iletişim ve yorum hatasından kaynaklandığına dikkat çeken Şafak, teşkilat içi görüşmelerin doğal olduğunu, bunun istifa gibi yansıtılmasının doğru olmadığını söyledi.

Son Durum Net

Özetle;
• Tayyar Şafak istifa etmedi
• İl teşkilatı ve il başkanıyla yapılan görüşme yanlış yorumlandı
• “İstifa” iddiası bu görüşmenin dışarıda farklı yankı bulmasından kaynaklandı
• Şafak, görevinin başında

Bu yazı toplam 104 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
TANDOĞAN UYSAL Arşivi

Bir İlahiyle Bölünen Türkiye

28 Şubat 2026 Cumartesi 13:33

Bir Şairin Adı, Bir Kentin Sınavı

26 Şubat 2026 Perşembe 20:52

Türkiye’ye İlahi Dinleten Adam

25 Şubat 2026 Çarşamba 22:03

Devletin Önünde Verilen Bodrum Mesajı

25 Şubat 2026 Çarşamba 13:07

Bodrumspor Kaybetti Ama Bodrum Kazandı

23 Şubat 2026 Pazartesi 11:52