Nurhan Keleş

Nurhan Keleş

BİLGİ ÇAĞINDA ÜRETEN BEYİNLERİ BAZI LİYAKATSIZ YÖNETİCİ EGOLARINA KURBAN EDİYORUZ (2)

BİLGİ ÇAĞINDA ÜRETEN BEYİNLERİ BAZI LİYAKATSIZ YÖNETİCİ EGOLARINA KURBAN EDİYORUZ (2)

Tüketen sistemde ÜRETENLERE her türlü engeli oluşturdular. Çünkü PİRAMİT tepesinde olanlara mutlak itaat altyapısı kurarak, kendileri üretmeyi benim işim diyerek, ben üretirim, senin üretmene zaten gerek yok, Sen ürettiğimi faizle tüketirsin diyerek, tüm sistem altyapısını bizlere ve bizim gibi ülkelere acımasızca her alanda uyguluyorlar.

Günümüzdeki mevcut sistem insanları her işletme ve kurumsal alanda hep baskı altında tutmayı sistem olarak yöneticilik dayatmaları ile karşı karşıya bırakıyor. Yukarıda anlattığım gibi bildiğimiz ve onların her alanda geliştirdiği Bilimsel projeleri, şimdiden bizler için bir kontrol aracı olarak, yine bizlere karşı acımasızca kullanacaklar. Birde bizim bilmediğimiz geliştirdikleri Teknolojik ve Bilimsel projeleri ile neler yaparlar gerisini siz düşünün,

Ülkeler Teknoloji ve Bilimsel alanda yarışırken ve sürekli kendilerini güç kazanmaları için ÜRETİRKEN biz neler ile uğraşıyoruz. EGO ve KISKANÇLIKLAR. Bu bizlere Ülkemize yapılan ve en büyük kötülüktür.

Bu duruma çözüm üretmesi gereken yetkililere buradan sesleniyorum, Destek ve teşvik sistemi ile finans vermek yetmiyor sadece, ÜRETEN BEYİNLERİN insanların önünü bir an önce her alanda AÇIN ve gerekli her türlü desteği ACİLEN altyapı olarak verin. Ancak bu sömürü kapital temelli tüketim ekonomisi temelinde yinede pek olacağını düşünmüyorum.

Bu yönetim anlayışı artık geri kalmış ülkelerde ve üçüncü dünya ülkelerinde kaldı ama halen her yerde aktif olarak acımasızca yanlışlıklar, hatalar, baskılar ısrar ile devam ettirilmekte, ÜRETEN kişiler sürekli sistem içinde baştan itibaren baskı altında kalarak engellenmektedir.

Ülkemizde sömüren Vahşi Kapitalizm sahipleri ve ona teslim olanlar, ülke yararına her alanda ÜRETEN beyinleri ANADOLU nun bağrından çıkmış çocukları acımasızca ENGEL olunarak uygulamaktalar. İnanın bu acı olaylar hat safhada her kurum ve işletmeler içinde acımasızca her alanda yaşanmaktadır.

Sürekli sistem fikir, düşünce ve yaşamsal alanda üretenlere, acımasızca engel oluyor. Neymiş prim yaparsa önümüze geçer, neymiş üretirse bizi koltuğumuzdan eder, üreten insanlara kulp bulmak ve takmak için sürekli takla atarlar. Burada dile getirilecek o kadar konu var ki İnanın tecrübe ile yaşayarak nelerini gördüm.

Anadolu’dan geldi taşradan geldi bizden iyimi bilecek, bu kadar akademik insan varken bunu sen mi akıl ettin, yukarıdan tepeden yüksek EGO ve KISKANÇLIK krizleri ile bakışlar, makamdan aldığı güçle kendini DEV aynasında görmeler, Akademik sıfatları ve EGO ile ezmeler, kısacası her alanda üretenlere ENGEL olmaktalar. Yönetici olarak yetkili konumda olanların konuyu anlama gayretine bile girmemeleri, PİRAMİT sistemin de en yukarıdan aşağıya doğru sömürüyü acımasızca her alanda uygulanmaktadırlar.

Bilimi referans alan üniversite hocaların kendi arasındaki inanılmaz yüksek EGO ve KISKANÇLIK lar, Şirketlerdeki yöneticilerin EGO ları ve kariyerde dönen ENTRİKA lar, Kamu Kurumunda olan, yetkini aşma, sana mı kaldı memleketi kurtarmak ve yoğun baskılar.

Fikri ve projeyi sen geliştirirsin alakasız kişiler haksız olarak projenin üstüne konarlar. Seni engellemek için iftira atarlar çamur at izi kalsın derler. Projeyi mutfakta sen geliştirirsin başarıya ulaştırırsın görüntüye birileri çıkar, birde benim siyasi ve dünya görüşümde değil projesine destek olmayalım ya da ona ENGEL olalım, derler.

Tübitaka birçok stratejik projeler veren hocalarımızın projeleri kabul edilmeyip dereceye girmez iken ne acıdır ki aynı proje ABD veya başka ülkelerde birinci geliyor. Bu inanılması güç birçok acı olayları yaşayarak gördük. Anlatılacak daha birçok olumsuz konuları, zaten sizler yaşayıp biliyorsunuz, kısaca mevcut sistemde nerden tutmaya çalışırsak çalışalım, ÜRETENLER her alanda engelleniyor.

Bu sorunları her alanda çözüm üreten ÜRETİM odaklı sistem çalışmama acilen geçmeliyiz. Bu model aynı zamanda Bilimsel temeldeki akılcı proje konularını her alanda ÜRETİM odaklı olarak önünü açarken, Endüstri 4.0 ve günümüz Teknolojik ve Bilimsel altyapıları sonuna kadar desteklemektedir. İnsanı merkeze alarak değerlerimiz temelinde muhafaza eden, kaynakları en akılcı ve etkin iyi kullanan, Kümelenme üretim modeli uygulayan, Stratejik vizyon yönetim anlayışı temelinde olan, Bilimsel ve teknolojik gelişmeleri her alanda aktif takip eden yapıdadır.

21 Yüzyıla girdiğimiz BİLGİ ÇAĞINDA Üreten Beyinlerimizi yüksek EGO lara ve KISKANÇLIKLARA bu sistemde artık kurban vermeyelim.

Gelin birlikte ÜRETEN BEYİNLERİ her alanda destekleyen ÜRETEN sistem altyapısına hep birlikte bir an önce geçelim.

Sevgi Muhabbet ve Dua ile Kalın İnşallah

NurHan Keleş

Bu yazı toplam 562 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nurhan Keleş Arşivi
SON YAZILAR