Mustafa İnci

Mustafa İnci

Geçlik ve Spor İl Müdürü Göndermiş...

Geçlik ve Spor İl Müdürü Göndermiş...

MUSTAFA İNCİ Önceki gün Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz imzalı bir yazı gönderilmiş tarafıma. Bildiğiniz gibi 19 Mayıs kutlamalarında sınırsızlık meydanında çalınan ‘Göbek Havasına’ tepki göstermiştim. Gönderilen yazı bu konuyla ilgili. Belliki rahatsız olmuşlar. Bununla ilgili gönderdikleri metni aşağıda sizlerle paylaşacağım. Eğer çok isterlerse bu sınırsızlık meydanında çalınan göbek havasının video görüntülerini kendilerine gönderebilirim. Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz gönderdiği yazıda dava da açacağını belirtmiş. Tabiî ki dava açabilir. Bizde mahkemede 19 Mayıs günü sınırsızlık meydanında göbek havası çalındığını şahitlerle ve video görüntüleri ile ispatlarız. Mahkemece de tutanaklara girmiş olur…

MUĞLA GAZETESİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNE

MUĞLA

05.05.2012 tarih ve 28283 sayılı Resmi Gazete ve 16.04.2012 tarih ve 2012/3073 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı gereği yürürlüğe giren Ulusal ve Resmi Bayramlar ile Mahalli Kurtuluş Günler, Atatürk Günleri ve Tarihi Günlerde Yapılacak Tören ve Kutlamalar Yönetmeliği çerçevesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl/İlçe Müdürlüklerimiz tarafından kutlanmaktadır.

19 Mayıs 2018 tarihli www.muglagazetesi.org sitenizde ve 21 Mayıs 2018 tarihli gazetenizde yayımlanan haberde “Muğla’da GÖBEK HAVASI ile 19 Mayıs Kutlandı…” diye iddia edilmektedir.

İlimizde Muğla Valisi Sayın Esengül CİVELEK tarafından onaylanan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Programı; 15 – 19 Mayıs Gençlik Haftası kutlamaları ve 19 Mayıs günü saat 10:00’da cumhuriyet Meydanı’nda Gençlik Yürüyüşü, saat 11:00’de Atatürk Stadyumu’nda kutlama etkinlikleri, saat 12:00’’de Sınırsızlık Meydanı’nda Panayır Alanı faaliyetleri ve saat 18:30’da Menteşe Spor Salonu’nda 19 Mayıs Basketbol Gençlik Kupası müsabakası ile kutlanması şeklindedir.

Program doğrultusunda 19 Mayıs günü saat 10:00’da Cumhuriyet Meydanından başlayan Gençlik Yürüyüşü tamamlanmış, saat 11:00’de Atatürk Stadyumu kutlama etkinlikleri yapıldıktan sonra Valimiz Sayın Esengül CİVELEK Atatürk Stadyumundan beraberindeki İlimiz Protokol üyeleri ile birlikte halkın Bayramını Kutlayarak Sınırsızlık Meydanındaki kutlamalara 12:30’da başlanmıştır. Sınırsızlık Meydanı programı Uluslar arası Gençlik Merkezi Halk Oyunu Ekibinin gösterisi ile başlamış olup söz konusu gösterinin minikler ve gençler kategorilerinde yaptıkları gösteri toplam 13 dakika sürmüş ve program akışı devam etmiştir.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ilimiz ve tüm ilçelerimizde coşku içinde kutlanmakta iken gazetenizin yazarı malum haberi önce www.muglagazetesi.org sayfanızda yayımlanmış, akabinde bu haberin gazetenizde yayımlandığına dair link bünyenizde çalışan Gazeteci Mutafa İNCİ’nin şahsi Facebook hesabında yayımlanma saatinin 12:32 olduğu görülmüştür.

Muğla ili olarak tüm Protokol Üyeleri, tüm Muğla Halkı, Sporcularımız, Velilerimiz, Gençlerimiz ve Kurum çalışanlarımız özveri ile coşku içinde kutlanması için emek ve hassasiyet gösterdiği, son yılların en güzel ve en anlamlı kutlama programı göz ardı edilerek “Muğla’da GÖBEK HAVASI ile 19 Mayıs Kutlandı…” diyerek vurguladığınız Bayramı ne kadar izlediğiniz, yapmış olduğunuz haberin ne kadar iyi niyet çerçevesinde olduğu ve ilimiz kutlamalarına gölge düşürmeye yönelik bu tutum ve davranışınızın, haberinizde yapılan ağır ve maksatlı ithamlar Kamuoyunu yanıltmaya ve küçük düşürmeye yönelik olduğu açıkça anlaşılmaktadır.

İlgili haberinizde tekzip metnimizin haberin yapıldığı sayfa ve alanda aynı punto, başlık, yine gazetenize ait internet sayfanızda aynı alanda aynı punto ile yayımlanmasını, yayımlanmaması durumunda tüm hukuki haklarımız saklı kalması koşulu ile tüm yasal haklarımızı hızlı, eksiksiz ve etkin bir şekilde kullanacağımızı da dikkatinize sunarız, Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Serkan ÖÇALMAZ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü

Bu yazı toplam 1832 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
Mustafa İnci Arşivi
SON YAZILAR