BURÇ YORUMLARI

BURÇ YORUMLARI

HAFTANIN BURÇ YORUMLARI

HAFTANIN BURÇ YORUMLARI

Merkür retrosunun en yoğun haftasından herkese merhabalar, bazılarımız için uzun süre hatırlanabilecek bir haftaya giriş yapmış bulunuyoruz. Haftanın ilk transitini Salı günü Balık burcunda yaşanacak Ay&Neptün kavuşumuyla yaşayacağız; duygularımızı yoğun ve uçlarda yaşayabiliriz, gizlenen hisler ve durumlar ortaya çıkabilir. Sezgilerimiz bu transitle görmezden gelemeyeceğimiz seviyeye ulaşabilir, farklı rüyalar görebiliriz. 21 Aralık’ta Yay burcun sürecini sonlandırıp Oğlak burcuna geçecek olan Güneşle birlikte işimiz ve kariyerimiz fazlaca gündemimizi meşgul edebilir. Oğlak mevsimi boyunca daha kariyer odaklı bir yapıya bürünebilir, disiplin ve sorumluluk duygusuna odaklanabiliriz. Son olarak Cumartesi günü Oğlak Burcundan Yay burcuna gerileyecek olan Merkür ile, geçmişe yönelik önümüze çıkan konu başlıkları değişim göstermeye başlayabilir; düşüncelerimizde değişimler yaşanabilir. Tamamlanması gereken konular bu hafta bol bol önümüze gelecektir. Toplumsal bazda ise geçmişte alınan kararlar revize edilebilir; topluma verilen sözlerin bozulduğunu görebiliriz. Madenler, arkeolojik kazılar, antik kentlere dair gelişmeler yaşanabilir; yeni kaynaklar keşfedilebilir. Kadın sporcu ve sanatçılar konuşulmaya devam edecektir.

Burç bazında yorumlar yazının devamında sizlerle ancak hatırlatmak isterim ki her harita kişiye özeldir ve gökyüzü transitleri de kişiyi natal haritasına özel şekilde etkiler. Daha detaylı bilgi edinmek için sizi Instagram’da @hzdanismanlik sayfamıza bekleriz.

Sevgili Koç ve Yükselen Koç; Perşembe günü itibariyle daha iş odaklı ve düzen/disiplin istediğiniz bir sürece giriyorsunuz sevgili Koç etkililer. Bu hafta daha çok geçmişten yarım kalan işlerinizi toparlayıp yeni konulara yönelmekle geçebilir. Hafta sonu itibariyle daha önce yapmak isteyip yapamadığınız seyahatler, varsa yarım bıraktığınız eğitimlerle ilgileneceksiniz. Hareketli bir hafta.

Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa; Güneş Oğlak seyriyle eğitim ve kişisel gelişim odaklı bir döneme giriş yapacaksınız; öğrenme ve öğretmeye dair istekli olabilirsiniz. Özellikle yabancı dil eğitimi düşünenler varsa buna adım atmak için oldukça uygun bir dönem. Retrosu devam eden Merkür, Yay burcuna geçişiyle sizlerde eskiye dair alacak-borç, miras benzeri gündemler oluşturacaktır.

Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler; Hafta ortasında para akışınızı hızlandıran ve maddi gündemleri önünüze getiren bir transit yaşanacak. Gelir artışı söz konusu olabilir, aynı zamanda hem planlı hem plansız harcamalarınız olacaktır bu süreçte. İlişkiler alanınıza geçiş yapan Merkür geçmiş ilişkilerinizi veya ilişkide yaşadığınız, tam olarak çözülmemiş sorunları ön plana çıkarabilir.

Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç; Sizler için oldukça hoş bir dönem başlıyor sevgili Yengeç etkililer; ilişkiniz varsa bu dönem bu ilişkiyi bir adım daha ileriye taşıma, daha sağlam temellere oturtma enerjileri oldukça yüksek. Eğer yalnızsanız ciddi ilişkiye adım atabilir, bu potansiyelde kişilerle tanışabilirsiniz. Eski iş yerleriniz, geçmişte birlikte çalıştığınız insanlarla yolunuz kesişebilir.

Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan; Gevşeyen ipleri toparlama vakti; yöneticiniz Oğlak burcuna geçişiyle sizleri işlerinizi ve günlük akışınızı toparlamaya, aksaklık yaşadığınız alanları düzenlemeye çağırıyor. Ek olarak sağlığınızla ilgilenebilir, rutin kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Devam eden Merkür retrosu geçmişten gelen flörtlerle ilgili gündemler oluşturabilir, görüşmeler ve karşılaşmalar yaşanabilir.

Sevgili Başak ve Yükselen Başak; Yeni heyecanlara açık bir haftaya giriş yapıyorsunuz sevgili Başak etkililer; flört enerjiniz yüksek, bir o kadar da ayakları yere basan, sağlam bağlar peşindesiniz bu hafta. Evren önünüze tam olarak dilediğiniz ilişkiyi çıkarabilir. Hafta sonu Merkür retro etkisiyle anılara yolculuk enerjisinde olabilirsiniz; çocukluk arkadaşlarınızla görüşebilir, karşılaşabilirsiniz.

Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi; Yaşam alanınızı etkisi altına alacak olan Güneş Oğlak süreciyle birlikte evinizde zaman geçirmek isteyebilir, dekorasyon değişikliklerine yönelebilirsiniz. Ailenizle alakalı konular gündeminizi meşgul edebilir. Hafta sonu itibariyle kısa seyahatlere çıkabilir, yakın çevrenizle sosyalleşme planları yapabilirsiniz. Küçük çaplı eğitim fırsatları önünüze gelebilir.

Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep; Sizler için iletişim trafiğinin oldukça artacağı bir dönem başlıyor; kısa seyahatlere çıkabilirsiniz, eğitim gündemleriniz olabilir. Yakın arkadaşlarınız, varsa kardeşlerinizle ilgileneceğiniz zamanlar geçirebilirsiniz. Hafta sonu retro etkisiyle parasal konular önünüze gelebilir; yarım kalan veya uzun zamandır beklediğiniz ödemelerinizi alabilirsiniz.

Sevgili Yay ve Yükselen Yay; Güneşin Oğlak burcuna geçişiyle sizler için finansal gündemler ön plana çıkacak, para akışınız hızlanacaktır. İşleriniz de aynı oranda yoğunlaşabilir, tempolu günler geçirebilirsiniz. Retrosu devam eden Merkür hafta sonu burcunuza geçecek ve sizleri geçmişe yolculuk yapmaya itecek; arınmak veya tamamlamak istediğiniz konulara dair adımlar atabilirsiniz.

Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak; Sizin zamanınız geldi sevgili Oğlak etkililer; Güneşin burcunuza geçişiyle hareketli zamanlara gireceksiniz, kendinizle ilgilenmek, kişisel değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Hayatınızın ilerleyişine dair kararlar alacağınız bir dönemdesiniz. Merkür retrosu sizde geçmişe yönelik karmaşık rüyalara sebep olabilir, mesajlarını almaya çalışın.

Sevgili Kova ve Yükselen Kova; Bilinçaltınızın ve zihninizin oldukça hareketli olacağı bir aylık bir sürece giriş yapıyorsunuz. Gizlediğiniz, bastırdığınız durumlar açığa çıkabilir; iç dünyanızda bazı yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Hafta sonu Yay burcuna geçen Merkür, uzun zamandır görüşmediğiniz insanlarla karşılaşmalar getirebilir; geçmişe dönük konuşmalar yapabilirsiniz.

Sevgili Balık ve Yükselen Balık; Güneş, Oğlak seyriyle birlikte kalabalıklar içine gireceğiniz durumlar yaşayabilirsiniz. Sosyalleşmek, hobilerinize al atmak, spora başlamak gibi istekleriniz ön plana çıkacaktır. Kariyer evinizi etkileyen retro süreci ile geçmişte çalıştığınız yerler, yaptığınız işler tekrar gündem olabilir; yarım kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Eski işine geri dönenleriniz olabilir.

Bu yazı toplam 779 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
BURÇ YORUMLARI Arşivi
SON YAZILAR