Nurhan Keleş

Nurhan Keleş

BLOCKCHAİN TEKNOLOJİSİ (4) ; KÜRESEL YAPININ HEDEFİ BÖLÜNMÜŞ ULUS DEVLETLER, KRİPTO TEKNOLOJİ ALTYAPIDA DEVLETİMİZİ HER ALANDA GÜÇLENDİRMELİYİZ

BLOCKCHAİN TEKNOLOJİSİ (4) ; KÜRESEL YAPININ HEDEFİ BÖLÜNMÜŞ ULUS DEVLETLER, KRİPTO TEKNOLOJİ ALTYAPIDA DEVLETİMİZİ HER ALANDA GÜÇLENDİRMELİYİZ

Küresel yapının arzu ettiği bizim bu teknoloji ve yapıdan elbet uzak durmamızı ister. BLOCKCHAİN Sistemi de bir anda KRİPTO PARA üzerinden olumsuz anlatılsa bile gündemimize her alanda girmiş oldu. BLOCKCHAİN Teknolojisi şimdi ve gelecekte önemi her alanda katlanarak artmaya devam edecektir. Bu teknolojik altyapı doğru kullanırsak, bizim için İnsan merkezli medeniyetimizi kurmamızda bize çok büyük etkisi ve faydası olacak potansiyeldedir.

Küresel yapı BLOCKCHAİN teknolojisi ile peki neyi hedeflemektedir. ?

Küresel yapının arzu ettiği, tüm Ulusal devletlerin yok edildiği, Şehir Devletleri ya da Kanton Yönetim yapılara bölünen küçük parçalı devletler haline Dünya’yı getirmek istemekteler, BM bağlı 193 Ulus devletleri bir şekilde parçalayarak yaklaşık 5000 yakın ŞİRKET lerin kontrol ettiği şehir devletçiklere kantonlara dönüştürmek istiyorlar.

Bunun ile birlikte Mülkiyet Kavramını devre dışı bırakarak herkesin asgari geçim vatandaşlık maaşı ile bağlandığı her şeyin şirketlerce kontrol edildiği bir yapıya geçecekler. Kişilerin sadece kiralama ile hizmet aldığı, mülkiyetin olmadığı, Kripto teknoloji ile yüz tanıma sistemleri ile birey aile mahremiyetin kalmadığı bir yapıya geçecekler.

İnsan yaşamın her alanını Kripto veriler ile kayda alındığı, 5G ve nesnelerin interneti ve Yapay Zeka algoritma uygulamalar ile bizleri tamamen kontrol edecekler. Güya bizim iyiliğimizi düşünüyorlar. İşsiz kalan geniş kitleleri asgari vatandaşlık maaşı ile buna kabullenmeye zorlayacaklar. Bize Merkeziyetsiz yapı diye şirin göstererek yutturdukları Blockchain Ağları uygulama sistemleri ile tam KONTROL ettikleri OTONOM kalıplı standart bir inançsız yaşamsal yapıyı Sosyal medya desteği ile bize zorla dayatacaklar.

Tüm İnsanlığı kontrol edecekleri Blockchain Teknoloji ile İNSANLARI her alanda veri etiketlenmesi KRİPTO temelli yapıda yapacaklar, onların istedikleri YAZILIM UYGULAMALARINI da bize özellikle yine zorla her alanda dayatacaklar.

Günümüzde özellikle bunu Sağlık, Gıda, İklim ve Çevre üzerinden İNSAN lığa baskı kurarak her alanda yapacaklar İNSAN lara ÇİP uygulaması ya da alternatif farklı uygulamaları zorla da olsa uygulayacaklar. Bunun etkilerini fazlası ile şu an Dünya’daki uygulamalarını özellikle basında şu an bile fazlası ile görmekteyiz.

Dünya Küresel güç mücadelesin de Parasal sistem yapısını da yine kendi istedikleri günümüz MERKEZİ ULUSAL YAPILARI ile birlikte DEVLETLERİ yıkmayı hedeflemekteler. Merkezi Olmayan yapı olan KRİPTO PARA temelli bir Finansal Ekonomik yapıya giderek, Dolar temelli FAİZLİ LİBERAL KAPİTALİST EKONOMİ sistemi de bir yandan çökertecekler. Dijital kölelik sistemleri olan KRİPTO temelli YENİ FAİZLİ KRİPTO KAPİTALİZM yapıya geçmeye çalışmaktalar.

Küresel yapının hedefi zaten tüm insanlığı her alanda kontrol etmek, onlardan başka bir şey beklenemez zaten ancak sorun onlar da değil BİZLERDE,

Şunu net olarak ifade edeyim, Geleceğin BLOCKCHAİN (Blok Zincir) Kripto Veri İşleme teknolojinden kaçma şansımız maalesef yok bizler her daim gelişmelere ve yeniliklere açık olmalıyız. Teknolojiyi bizler İNSAN merkezli olarak pozitif iyi ve faydalı bir yapıda, İnsanın mutluluğu ve huzuru temelinde geliştirmeliyiz. Yeni teknolojileri her alanda güncel uygulamaları yine kendimiz üretmeliyiz.

Küresel yapı bu güç mücadelesinde bu sistem değişikliği mücadelesinde, kendi Blockchain Teknoloji altyapısını kendi ağları ve uygulamaları ile bize zaten zorla dayatırken, Bizleri kontrol edeceği DİJİTAL KÖLELİK uygulamaları ile bizi sürekli KONTROL etmek istemekteler. Bizler buna asla hiçbir şekilde fırsat vermemeliyiz.

Türkiye’de bu BLOCKCHAİN Teknoloji altyapısı hızla gelişirken, Sektör de çalışanlar gördüğüm kadarı ile KÜRESEL YAPI nın ürettiği BLOCKCHAİN AĞLARI üzerinden yine KÜRESEL YAPI nın kurguladığı Yazılım uygulamaları ile Ürün geliştirme çalışmaları yapmaktır. Yani KOPYALA yerli diye YAPIŞTIR metodu uyguluyorlar. Bunu da bize Yerli Yazılım geliştiriyoruz diye yutturuyorlar.

Kontrolü yani BLOCKCHAİN Ağlarını üreten ve yöneten KÜRESEL YAPI bu teknolojinin de aynı zamanda anahtarını elinde bulundurarak ipleri kendinde tutmakta ve kendi aleyhinde geliştirilecek uygulamaları hiçbir zaman gelişmesine yine bir şekilde fırsat vermeyecektir. Bu alanda çalışanlar KÜRESEL BLOCKCHAİN AĞLARINA özellikle dikkat etmelidirler.

Bilim ve Teknoloji alanında çalışan alandaki uzmanlaşmış birçok değerli İnsanlarımız vardır. Kendi alanında spesifik derinlikli alanda çalıştıklarında, bazen bize dayatılan genel şablonu ve KÜRESEL yapıyı göremiyorlar. Tamamen kendi uzmanlıklarına kendi alanlarına odaklandıkları için genel anlamdaki konulardan uzak olabiliyorlar tehlikeyi göremiyorlar. Alanda çalışır iken Yerli ve Milli duruşumuzu çok iyi bir şekilde görerek bilinçli çalışmalılar. Kısa vadede bize PAZAR da para kazandırsın diyerek konuya bakmamalılar.

Bizler bu durumdan kurtulacak isek, ULUS MERKEZİ YAPI olan DEVLETİMİZİN Güvencesi altında Yerli ve Milli kendi BLOCKCHAİN AĞLARIMIZI kendi bünyemizde geliştirmek zorundayız. DEVLETİMİZ özellikle bu alanda kendi VERİ GÜVENLİĞİ temelinde TEMEL ATMALI ve bu kendi MİLLİ BLOCKCHAİN AĞLARIMIZI kurmalıdır. Sonra tüm girişimcilere Uygulama alanı ile her alanda açmalıdır. Bu durum bizler için çok ciddi bir meseledir. Gelecek VERİ yani BİGDATA ya sahip olanların dünyası olacaktır.

Sevgi Muhabbet ve Dua ile kalın İnşallah

NurHan Keleş

Bu yazı toplam 673 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nurhan Keleş Arşivi
SON YAZILAR