Elvan Göçer

Elvan Göçer

ALKIŞLAR GENEL MÜDÜRÜMÜZ RIDVAN DURAN’A

ALKIŞLAR GENEL MÜDÜRÜMÜZ RIDVAN DURAN’A

Her daim iyilik yapan, taş üstüne taş koyan ellerin bizim için kıymetli olduğunu her platformda dilimiz döndüğünce dillendirmeye gayret ediyoruz. Hak edeni avuç içlerimiz kızarana dek, etmeyeni de serçe parmaklarımız ile alkışlıyoruz demiştik.

Birde ayakta alkışı hak edenlerin olduğunu hatırlayalım lütfen. Çalıştığı kurumun da menfaatlerini düşünerek hareket eden her birey, her temsilcinin başımızın üstünde yeri var. Yetimin hakkını kollayıp savunan; “devletin malı deniz yemeyen keriz” demeyen güzel yürekli insanları ayakta alkışlıyoruz.

Temsil ettiği kurumun maddi manevi menfaatlerini düşünürken aynı zamanda da kurumu ile ilişki içinde olan alt birimdeki kişi ve kurumların sıkıntılarına ortak olan kıymetli yöneticiler, her kurumda sayılarınızın artmasını temenni ediyoruz.

İşte o ayakta alkışı hak eden kişilerden birisi de 8 Nisan 2022 tarihli Resmi Gazete’ de  yayınlanan atama kararı ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı olan Basın İlan Kurumu Eski Genel Müdürü Rıdvan Duran. İş yoğunluğu nedeni ile kaleme alamadığımız teşekkür yazısı Bakan Yardımcısı olunca nasip oldu.

Özellikle son zamanlarda oldukça büyük sıkıntılar yaşayan yerel basın için ilan fiyatlarına yapılan yüzde 71,57 oranında fiyat artışı can suyu oldu. Kağıt fiyatlarına, kalıp fiyatlarına, boya malzemelerine gelen aşırı fiyat artışı sonrası 1 marttan itibaren geçerli olan ilan fiyatlarına uygulanan artış için gerçek anlamda ayakta durmaya çalışan yerel basın nefes alacak. Vesile olan, artış oranlarının tatmin edilebilir oranda olması için mücadele edip çalışan güzel insanların ellerine sağlık.

Aynı çatı altında çalıştığımız yaklaşık 20 ile 25 kişi arasında kişi evine ekmek götürüyor. Bizler sadece vesileyiz, herkes emeğinin karşılığını alıyor elbette. Hepimiz sorunların olmadığı, maddi sıkıntıların yaşanmadığı bir ortamda çalışmak ister.

Her zaman bir makamdan başka bir makama  gidince güzel kelimelerle kendinizden bahsettirmektir önemli olan demiyor muyuz?  Tekraren ifade etmek istiyorum; Sayın Genel Müdürümüz, Sayın Bakan Yardımcımız Rıdvan Duran ve beraberindeki tüm çalışma  ekibini ayakta alkışlıyoruz, siz gerçekten alkışı hak eden ender insanlardansınız.

Bu yazı toplam 2599 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
Elvan Göçer Arşivi
SON YAZILAR