Hasan Telli

Hasan Telli

#ElolmaElVer

#ElolmaElVer

Yapılan tüm girişimlere rağmen Sezon başı gelen ve geri gönderilen ödeneği ile ilgili bir gelişme yaşanmayan Ormanspor Basketbol Takımı yöneticilerinin ve oyuncularının mücadelesi ile ligde kalmak için mücadele vermeye devam ediyor. İki hafta önce ligin güçlü ekiplerinden deplasmanda İTÜ(İstanbul Teknik Üniversitesi) 23 sayı farkla mağlup eden Ormanspor bir sonraki hafta kendi sahasında ligde üçüncü sırada yer alan Haliliye Belediyesini de mağlup etmeyi başardı. Bu iki galibiyetle son sıradan kurtulan Orman Spor geçtiğimiz hafta da Antalya Kepez deplasmanına gitti. Baştan sona üstün oynadığı müsabakada son yedi saniyede 1 sayı geri düşerek mağlup oldu.

***

Bu kadar özetten sonra gelelim bu haftaya. Bu hafta kendi sahasında ligin son sırasında bulunan Bilecik ile karşılaşacak. Bir nevi ligde kalma düşme maçı. Maçı alan ligde kalacak kaybeden düşecek. Ligin tamamlanmasına üç haftalık süre kalmasına rağmen ligde şampiyon ve düşen takım bu cumartesi belli olacak. İmkansızlıklar içinde zoru başararak bu güne kadar gelen Muğla Ormanspor’a spor severlerden de destek gelmeye devam ediyor. Sosyal medya üzerinde başlayan videolu maça davet paylaşımları artarak devam ediyor. İlk başta sporseverlere ulaşabilmek için birkaç basketbol sever tarafından başlatılan zincir büyüyerek devam ediyor. Şehrin kanaat önderlerinin de destek verdiği paylaşımlarda yeni sürprizler gelmeye başladı. Ünlü oyuncu sunucu Okan Karaca, Yazar, Oyuncu ve Yönetmen Yılmaz Erdoğan’dan da paylaşımlar geldi.

***

Türkiye’de ilk defa bir takım için sosyal medyada videolu paylaşımların yapılığına şahit oluyoruz. Herkes bir video çekip paylaşıyor. Bende bir video çekmek için kamera karşısına geçtiğimde o kadar çok isim saymışım ki video çok uzun olduğu için sosyal paylaşım sitelerine yüklenemedi. O zaman bende yazarım dedim. Bu hafta Cumartesi saat 16:00’da Menteşe Spor Salonunda Bilecik Spor ile karşılaşacak olan Muğla Ormanspor’u desteklemek için bende her zamanki gibi tribündeki yerimi alacağım. Peki sayın Muğla Valimiz Esengül Civelek, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanımız Bahattin Gümüş, Orman Bölge Müdürümüz Mehmet Çelik, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürümüz Serkan Öçalmaz, Milletvekillerimiz Hasan Özyer, Nihat Öztürk, Ömer Süha Aldan, Prof. Dr. Nurettin Demir, Av. Akın Üstündağ, Mehmet Erdoğan, Ak Parti İl Başkanı Kadem Mete, CHP İl Başkanı Mürsel Alban, MHP İl Başkanı Mehmet Korkmaz, İYİ Parti İl Başkanı İncilay Gezgin, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş, Ticaret Borsası Başkanı Hasan Gökmen, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Baştuğ, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız, Eczacılar Odası Başkanı İbrahim Ertürk, Veteriner Hekimler Odası Başkanı Serkan Alpözen, Serbest Muh. M. Müş. Odası Başkanı Mehmet Çomak, Türk Müh. Mimar Od. Birliği Muğla İl Koord. Kur. Başk. Alifer Atasever, Makine Mühendisleri Odası Başkanı Münnami Özyurt, Mimarlar Odası BaşkanıOsman Köseoğlu, TMMOB Şehir Plancıları Odası Şube Başkanı Sami Tomurcuklu, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Uluhan Korkut, Elektrik Mühendisleri Odası Başkanı Muhsin Tarık Madran, Diş Hekimleri Odası Başkanı Umut Barış Baykara, Muğla Turist Rehberleri Odası Yön.Kur.Bşk. Tevfik Serkan Molvalı, Sıtkı Koçman Vakfı Başkanı Naci Parmaksız, Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Azim Çetin, DİSK Başkanı Uzay Kocabaş, HAK-İŞ Başkanı Bilal Güçlü, KESK Dönem Sözcüsü Bilgi Taşkıran, MEMUR-SEN Başkanı Önder Uçak, TES-İŞ Başkanı Fatih Erçelik, KAMU-SEN Başkanı Mürsel Özata, TİSK İl Temsilcisi Önder Karacan ve Muğlalı spor severler sizde bu hafta sonu Ormanspor’u yalnız bırakmazsınız değil mi?

Bu yazı toplam 1271 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
Hasan Telli Arşivi
SON YAZILAR