Zübeyda Fellahoğlu

Zübeyda Fellahoğlu

SEÇİM ÇALIŞMALARI, HİZMETLERİ AKSATMAMALI!..

SEÇİM ÇALIŞMALARI, HİZMETLERİ AKSATMAMALI!..

Seçim sathı mahalline girildiği şu günlerde listeler konusunda gerek Muğla’da, gerek Türkiye genelinde tepkiler sürmeye devam ediyor.

Yanlışlar var mı? Evet var.

Her siyasi partinin listesine baktığımızda görebiliyoruz. Genel başkanlar kendilerine göre gerekçelerle açıklamalarını yapıyorlar.

Ancak seçimlere 31 gün var. 24 Haziran akşamı yapılan yanlışlara partilerin tabanı, iyi gözlem yapan seçmenin refleksi seçim sonuçlarını belirleyecektir.

Ancak seçim sathı mahalline girildi diye vatandaşa verilecek hizmetler aksatılmamalı.

***      ***      ***

20 Mayıs Pazar akşamı çöplerini çıkaran konutlar ve işletmeler, et ve benzeri atıkları yerlere dökülecek şekilde güzelim kaldırımlara bırakmışlar. Bu onların yaptığı büyük ayıp.

Bu çöpleri toplayan temizlik işçileri yere dökülen et kalıntıları Pazar-Pazartesi-Salı günü akşama kadar kaldırımda duruyordu. Hatta fotoğrafladım.

Menteşe Belediyesi temizlik çalışanları artık mutad temizliklerini de yapmıyorlar.

Her sabah gördüğümüz o güzel çalışanlar nereye kayboldu.

Gözlerimiz arar oldu.

Her bürokrat seçim havasında işleri aksatmadan, hizmet sunmak durumunda.

Benim adayım sıralamada istediğim yeri almadı, bunu beğenmiyorum, onu beğenmiyorum tavrından bir an önce uzaklaşıp gerçek görevlerine dönmeliler.

***      ***      ***

Yine Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlüğü için aday olacak akademisyenlerin başvuru tarihi 18 Mayıs itibari ile doldu.

Yeni Rektör ataması için yapılacak seçim takviminin başlaması gerekiyor.

Ancak onun da askıda olduğu haberleri kulağımıza geliyor.

Belki acele etmeye gerek yoktur diye düşünebilirsiniz. Ancak yeni eğitim-öğretim dönemine yeni projelerle hazırlık yapacak, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesini uluslar arası düzeyde makaleleri ile tanıtılmasına katkı sağlayacak bilim adamı rektör olarak Muğla’ya ivme kazandıracaktır.

Bu yazı toplam 606 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
Zübeyda Fellahoğlu Arşivi
SON YAZILAR