Nurhan Keleş

Nurhan Keleş

AİLE FACİALARI YAŞANIYOR (1)

AİLE FACİALARI YAŞANIYOR (1)

Sosyal Medyada tepkiler ardından unutma !!!!!!

Yetkililerin açıklaması sonrasında yine aynı unutma !!!!!!

Sorun on yıl öncede vardı çözülmedi, gelecekte de çözülmeyecek

Peki neden çözülmeyecek ?????

Aile faciaları yaşadığımız şu günlerde hepimizin yürekleri yanmaktadır. Çevremizde ve basında gördüğümüz ve seyrettiğimiz birçok AİLE dramları yaşanmaktadır. Hatta bazı basın yayın organlarında Aile boşanmaları ve Kadın ölümlerini artan bir ivme ile grafiksel olarak göstererek acılar içinde sergilenmektedir.

İyide İllaki ÖLÜM olduğu zaman mı basında gündeme gelecek, illaki ciddi bir AİLE Faciası yaşadığımız zaman mı gündeme gelecektir. Gündeme gelmediği zaman sorun sanki devam etmiyor mu? Elbette sorun devam ediyor. Hatta artarak acımasızca devam ediyor.

Neden AİLE faciaları ve ölümleri arttı? Neden bu duruma kayıtsız ve seyirci kalınmaktadır?

Asıl sorunun temeli nereden kaynaklanıyor kimse bu duruma neden işaret etmiyor.

Sorunun sosyal birçok nedenleri vardır, ancak sorunun temel kaynağı ve asıl problemi olarak; Maddeci SEKÜLER yaşam tarzının bizlere Müslümanlara zorla dayatılmasıdır.

Günümüz Batı dünyasının Seküler maddeci anlayışı AİLE ve toplumu Ahlaki ve değer açısından her alanda çökertmiştir. Aile yapısı her alanda çöken bir Batı Dünyası var iken bu yaşananları bilmekte ve görmekteyiz. Bu sorunların nedenleri

Batı Dünyasının uygulamış olduğu Ekonomi Sistemi ve yaşam biçimidir. TÜKETİM EKONOMİSİ yani Faize dayalı Kapitalist Sistemdir.

Mevcut sistem İnsanların ihtiyaç dışı ürünlerini sürekli tüketilmesi için çılgınca reklam ve diğer pazarlama satış araçları ile cazip hale getirmektedir.

TÜKETİM EKONOMİSİ temelinde insanları Faizle BORÇLANDIRMAYA dayandırdığı için daha çok tüketim ağırlıklıdır. Krediler ile cazip hale getirilerek sürekli satın almaları yani sürekli tüketmeleri sağlanarak bir yandan borçlandırarak faizle gelir etme temeline dayanmaktadır.

TÜKETİM EKONOMİSİ sistemini faiz geliri temelde kuranlar; Özellikle Kişileri bireyselleştirmeye ve sınırsızca tüketmeye teşvik ettiği için;

Özellikle satın almayı en fazla yapan erkek olmadığı için, hedef kitlesinde AİLE ve KADIN vardır. Mevcut Faiz temelli Tüketim ekonomisi KADINI merkeze oturtarak Onların sürekli harcama yapmasını ve tüketmesini istemektedir.

KADIN lar TÜRK töre örf ve adetlerimizde HAN dır. HANIM demek oradan gelir. Türk toplumun merkezinde Yiğit, dürüst, Türk balalarını yetiştiren KADINLARIMIZ çok kıymet ve değer verilmiştir. Türk Kadınlarımızın eski yöresel kıyafetlerine başlıklarına baktığınızda doğanın tüm canlı renklerini güzelliklerini yansıttıklarını görürsünüz. Kadınlar ANALARIMIZ değerlerimizde bizim baş tacımızdır. Cennet ANALARIN ayağı altındadır. Bizim için bu kadar çok kıymetlidir.

Değerlerimiz bize bunu öğretirken bizlere ne oluyor da AİLE faciaları yaşıyoruz.

İşte Faizli Kapitalist sistem TÜKETİM Ekonomisi temelinde olduğu için KADIN ları kendilerine İktisadi bir araç olarak görerek hedef kitlesine oturtmaktalar, yoğun tüketmesini istediği içinde bütün sorunların temeli de bu yapıdan sorunlar çıkmaktadır.

TÜKETİM Ekonomisi Aileleri TÜKETTİ Bitirdi her alanda,

Tüketim Ekonomisi Günümüzde reklamlar, sosyal medya ve internet ile tüketmeyi cazip hale getirildiği için Sistemi kuranlar AİLE leri günümüzde EV, İŞYERİ, AVM üçgeninde TÜKETİME her alanda hapsetti.

Sevgi Muhabbet ve Dua ile kalın İnşallah

Nurhan Keleş

Bu yazı toplam 507 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nurhan Keleş Arşivi
SON YAZILAR