Cemal Demirtaş

Cemal Demirtaş

MİLLET KARARINI VERDİ; ADAM KAZANDI

MİLLET KARARINI VERDİ; ADAM KAZANDI

Seçim bitti.
21 yıldan beri ger defasında oyunu devamlı yükselterek tek başına iktidar olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti'nin 13 ncü Cumhurbaşkanı olarak seçildi.
Rabb'im Hayırlara vesile kılsın.
Rabb'im Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a güç, kuvvet, daimi sıhhat ve afiyet versin.
Kolay değil. 814.500 km2'lik bir ülkeden tıpkı İmparatorluk yönetiyor gibi, Gönül Coğrafyamızda bulunan onlarca Devlete de Hâmîlik yapmak.
Biz bu davada her daim taraf olduk. Tarafımızı bilmeyen yoktur. Tarafımız Recep Tayyip Erdoğan'ın temsil ettiği dava tarafıdır.
Çok zorlu bir seçim süreci yaşadık.
BİTTİ.
2018 Cumhurbaşkanı seçimlerinde %52.50 oy alan Recep Tayyip Erdoğan, bu seçimlerde de %52.16 oy alarak seçildi. Aşağı yukarı oylarını korudu.
Cumhurbaşkanımızın zaferle çıkması elbette istikrar, Güçlü bir Ülke ve dışa bağımlılığı nötralize etmek açısından son derece mühim idi.
Netice itibarıyla uluslararası bağlamda söylüyorum; DOSTLAR kazandı. DÜŞMAN lar kaybetti.
Hamd olsun.
Meselenin düğümlendiği yer ise AK Parti.
Son 21 yılda ülkemize bir değil on kere çağ atlatan bir Lider, bunca icraatlara rağmen eriyen bir Parti.
Düğümün asıl çözülmesi gereken tarafı bu olmalı.
AK Parti'nin milletvekili seçiminde almış olduğu oya bakacak olursak, aynı kadrolarla devam edilmesi durumunda, gelecek sene yapılacak seçimlerde alınacak oy, bu 2019 seçimlerinde alınan oyları mumla aratır hale getirir.
Özellikle Cumhurbaşkanına gönülden bağlı, bu davaya kalben inanan, her ne olursa olsun Davasına sahip çıkan bir Lideri yalnız bırakmayan milyonlarca SESSİZ ÇOĞUNLUK bunu beklemektedir.
Bana göre Sayın Cumhurbaşkanımız Teşkilatlar konusunda kararını çoktan verdi bile diyebilirim.
Nerden mi ;
Her seçim sonrasında eğer İstanbul'da ise, muhakkak İl Başkanlığında bir konuşma yaparak Ankara'ya, gece de AK Parti Genel Merkezi önündeki balkondan millete seslenen Cumhurbaşkanı, bu defa ve İLK defa bu geleneği bozdu.
Balkon konuşmasını Külliye'de yaptı.
Ayrıca, Külliye'de Cumhur İttifakı Genel Başkanları ile hem İçeride dinlenirken, hem de dışarıda verilen görüntüde, Genel Başkan Vekilleri dahi yoktu. İçeride sadece Parti Sözcüsü Ömer Çelik vardı.
Devam Edeceğiz..

@rterdogan
#SöylerimGeçerim

Bu yazı toplam 2641 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
Cemal Demirtaş Arşivi
SON YAZILAR