Cemal Demirtaş

Cemal Demirtaş

PARDON ; SİZDE ŞANTAJ VAR MI?

PARDON ; SİZDE ŞANTAJ VAR MI?

2 Mayıs 2023 te Ezgi Turan adıyla açılan Facebook hesabından
"Ak parti milletvekili aday adayı sayın Elvan göçer
Elinizdeki basın gücüyle adayları maddi çıkar sağlamak amaçlı şantaj yaptığınız,adayları tehtid ettiğiniz ve hakkınızda dava açıldığı ile ilgili iddialar var.
Konu hakkında bilgi verirseniz seviniriz
Cemal Demirtas
Özcan Özgür
Hamle Gazetesi....."
Diyerek bir paylaşım yapıldı.
Kim kime nasıl şantaj yapmış bildiğim yok. Ama yazıya bakılırsa Elvan Göçer şantaj yapmış gösteriliyor.
Peki ben niye varım burada?
Dedim ki; Adı bayana benzeyen..ispat etmezsen NAMERTSİN.." diye uzunca cevap verdim.
Cevap hala yok. Yani NAMERT liği kabul etti.
Birkaç gün evvel, Haber48 in sahibini birileri Dalyan'da bir barda önce sataşmış, sonra benzinlikte saldırmışlar. Olayı aynı siteden öğrendim.
Bir meslektaşıma, hele Muğla'da yayın yapan birine, her ne sebeple olursa olsun bir saldırıyı göz ardı etmek mümkün olmazdı. Hoş, ne Muğla Gazeteciler Cemiyeti, ne de Büyükşehir Gezeteciler Cemiyeti de kılını bile kıpırdatmadı ya. Her nedense!
Onlar kınamamış da sana ne oluyor diyen çıkabilir.
Haklısınız.
Bana dokunan kısmı var.
Bu Haber48i ne bilirim, ne sahibini tanırım.
Fakat.
Saldırıyı yaptığı iddia edilen kişi mühim. Benim Partimin içinden biri. Hem de milletvekili adayı olan birinin eşi ve yanındakiler.
Yakışmaz, olmamalı, inşallah yanlıştır demek kadar da söz söylenmez mi yani?
Kınadık.
Aslı astarı neyse söyleyin, gerçek ortaya çıksın dedik. Bunu, bu saldırıyı yaptığı iddia edilenlerin şahsiyeti için değil, isimleri benim Partim ile birlikte anıldıklarından dolayı istedik.
Vay efendim sen nasıl kınarsın?
Aynı hesap, yani E.T. mobbing uygulamada, itibar suikastinde usta Fetö taktiğini bizim için de uygulamaya kalkmaz mı? (Belki geçmişte ya Fetö içindeydi, ya da Fetö içinde olan birinden tüyo aldı.)
Cevap vereceği yerde Ailemizi hedef alarak.
Hooooop. Bi dakka.
Alçaklık tam burada başlıyor zaten.
Ardından yine;
"Şantajçılar muğlada işadamlarını tehtid etmeye devam ediyor
Haber48
Elvan Göçer
Baykız Canan
Cemal Demirtas"
Diyerek bir paylaşım daha yaptı bu E.T.
Şimdi.
Konu Haber48 in sahibine yapılan saldırı. Saldırdığı iddia edilenler AK Parti Muğla 3 ncü sıra adayının kocası ve yanındaki kişiler.
Şantajcılar ne iş?
Kime şantaj yapmışım ki ben ya da bu isimler? Şantaj yaptığım kişi niye beni mahkemeye vermiyor ki?
Şerefsiz işte. Küçük aklıyla sindirme çalışması.
Tamam da. Beni keşke bi sorsaydı ağalarına.
Sonra.
Neden muhatabı cevap vermiyor da Ezgi Turan (E.T.) saldırıyor?
Yapmaları gereken gayet basit;
Basın mahkemesine gidecek, gerçeği anlatacak, belgelerini verecek, tekzip edecek.
Ya da, mahkemeye gidip kim kime nasıl şantaj yapmış belgelerini ortaya koyacak, suç duyurusunda bulunacak.
Veya yazana, yazdığı yerden tek tek cevap verecek.
Yok.
Fetöcülerin en sevdiği taktik buydu. Cevap vermek yerine bel altı, kafa kol ne bulursan vur.
Allah'tan biz şerbetliyiz bu konuda. Çünkü taa 2012 lerde, daha herkes hocaefendi diye el pençe divan dururken biz bylocklarda " Hizmet hareketine asla bağlı olmayacak kişi" olarak lanse edilen,hatta İHL mezunu olduğum halde " Hocaefendiye biat etmeyenin ARKASINDA NAMAZ KILINMAZ" denilen az sayıdaki kişilerden biriydik hamdolsun.
Herşeyimizi kaybetmiş olabiliriz, lakin KARAKTERİMİZİ kaybetmedik, bizi satın alamadılar. Hayatım boyunca da bir tek gazetelerini dahi satın almayan ENDER kişilerden biriyim hamdolsun.
Bu gurur bize yetiyor zaten.
Neyse.
Ben hayatım boyunca ne siyasi muhalifime ne de düşmanıma bile bel altı hiçbir yazı yazmadım. Hiçbir yerde konusunu bile açmadım. Açanlara da her zaman "benim ilgi alanım değil" diyerek tepki verdim. Yapmam da. Fakat, Zülfiyare dokundurtmam.
Neden Ezgi Turan (E.T.)?
Fake hesap biliyoruz. Kim yönetiyorsa. Belki de sahibi bir erkek. Demek ki fake de olsa arada bir etek giyesi tutuyor. Bilemem.
Neden bu meseleye müdahil?
Neden bir gazeteciye f......şe, bir medya sahibine kendini patron sanan.., bana tasmalı..:) Aileme dil uzatacak kadar kahpe, şerefsiz.....? Olunabiliyor?
Kimsin ki sen?
Anılan kişiler hakkında seçimden önce Muğla'da konuşulan onlarca ithamlar var. Ruhsatsız otel inşaatından tutun da, bir siyasiye aday olma karşılığında hediye edildiği söylenen residanceye, ticari alan ruhsatını iskan ruhsatına çevirmek için bir belediye başkanına sıfır araba hediyesinden tutun da, mahkemece kesinleşmiş küçük bir çocuğa tecavüz olaydan babasının aldığı cezaya, ruhsatsız olan otelin %25 lik hissesini bir siyasiye verileceğinden tutun da, Fethiye taraflarında bir adayı almaya kadar, eğitim kurumunda liyakatsiz personelin çalıştırılmasından tutun da, eski ortağının haklarının nasıl alındığı gibi onlarca iddia. Neler neler. Hiçbirini ben ağzıma dahi almadım. Hep "bana ne" dedim geçtim. Çünkü benim konum Partim...
Yaşadığınız şehirde mafyavari tavırlar ile anılan ben değilim ayrıca.
Benim serzenişim, sıradan bir çaycı bile alırken kılı kırk yaran Devletimiz, ve AK Parti, koskoca bir Büyükşehir'den 3 ncü sıraya koyduğu adayını hiç mi araştırmıyor noktası idi.
Zira fısıltı bile olsa, eğer cevap vermezseniz, bir zaman sonra önüne yatsanız da durduramazsınız.
Susarak, cevap vermekten kaçarak hiçbir şeyi örtbas edemeyiz. Nasıl ki ben, bana (E.T.) nin ailem ile ilgili ahlaksız iftiraya gerektiği şekilde cevap verdiysem, bahse konu kişilerin iddialara cevap vermesi gerekir idi.
Bunu en başta AK Parti Muğla İl Başkanı müdahil olmalıdır. Bir adayının suskun kalması, onun yerine sosyal medyada açılan fake hesaplarla azıcık konuşanlara tehdit, algı, hakaret ederek yıldırma, sindirme ya da başka her ne ise, yapmalarına müsaade etmesi asla kabul edilemez.
Kim, nasıl ve hangi kriterlere ! bakarak referans olmuştur da aday yapılmıştır sormayalım mı şimdi? Biliyorum yine birileri ve hususi açılan hesaplar ( bu partinin iç meselesi, ulu orta yazmak yerine Partiye sorsaydın, sen AK Partiye zarar veriyorsun, senin yaptığını...) diyecekler, iyi de E.T. gibi hesaplar sosyal medyada şahsıma köpekler gibi havlarken ona aynı cevabı verdiniz mi derim. Siyaset birbirine domino taşı gibi yaslanan unsurlarla doludur. Birini devirmeye kalktığınızda hepsi etkilenir.
Sonra.
Haber48 in sahibine yapılan bu saldırıyı neden cemiyetler kınamadı hala şoktayım. Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı duyduğuma göre anılan 3 ncü sıra adayın aynı zamanda basın danışmanı imiş. Kınamama sebebi inşallah bu değildir.
Bu arada bizim hiçbir zaman paralı, akçeli işlerle ilgimiz olmadı. Oldu diyen varsa çıksın, ayağının altından öpmezsem namerdim. ( Aslında bazı suskunlara, susmak zorunda kalanlara diyorum ki; akçeli işler içinde olanları da çok iyi biliyorum haberiniz olsun )
Dediğim gibi,benim bakışım Partim ve Liderim.
Buradan da AÇIKÇA ilan etmiş olayım ki;
Benim için en önemli husus,
Bu ve diğer tüm mevzuları, bunca isnatlar havalarda ucuşurken, cevap vermeye bile tenezzül edilmediyse, bunları açık açık, tek tek, deliller ve muhatapları ile birlikte hem Genel Merkezimize, hem de bizzat Sayın Cumhurbaşkanımıza Sunmak aslî görevim olacaktır. Gerisini referans olanlar düşünsün. Milletin nelere takılarak oylarını kıstığını, yapılan bariz hataları Arz etmek vazifemiz olacaktır. Kimsenin endişesi de olmasın..
Şimdilik bu kadar der;
#SöylerimGeçerim

Bu yazı toplam 2838 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
Cemal Demirtaş Arşivi
SON YAZILAR