BURÇ YORUMLARI

BURÇ YORUMLARI

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

Herkese merhabalar! Gökyüzünden yana hareketli bir haftaya giriş yapıyoruz. Pazartesi gününden itibaren Balık burcundaki retrosunu bitirip düz seyrine geçen Satürn, retro boyunca derslerini alanlara ödüllerini dağıtmaya başlayacak. 9 Kasımda Terazi burcuna geçiş yapan Venüs’le birlikte ilişkilerimiz yılın en romantik zamanlarına giriş yapabilir; yalnızlar için de aşk enerjisi yükseliyor. Son olarak Cuma günü Yay burcunda ilerlemeye başlayacak Merkür, ilerleyen günlerde eğitimlerin ve seyahatlerin gündemimizde olacağını haber veriyor. Hepimiz için şahane bir hafta olsun.

Burç bazında yorumlar yazının devamında sizlerle ancak hatırlatmak isterim ki her harita kişiye özeldir ve gökyüzü transitleri de kişiyi natal haritasına özel şekilde etkiler. Daha detaylı bilgi edinmek için sizi Instagram’da @hzdanismanlik sayfamıza bekleriz.

Sevgili Koç ve Yükselen Koç; Müjdemi isterim, bilinçaltınızda kopan fırtınalar dinmeye başlıyor. Bu hafta gündeminizi özellikle Perşembe günü itibariyle ikili ilişkiler ve ortaklıklar kaplayacak. Yeni bir ilişkiye adım atanlarınız olabilir. Hafta sonu seyahate çıkma durumunuz olabilir veya eğitim konularıyla ilgilenebilirsiniz; kendinizi geliştirmek, yeni şeyler öğrenmek isteyeceksiniz.

Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa; Satürn’ün düz seyrine geçmesiyle çevrenizden yana sınavlarınızı atlatmış bulunuyorsunuz, ilerleyen dönemlerde sosyal çevrenizde bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. 9 Kasım sonrası iş ortamınızdan yana değişimler gündeme gelebilir; alışkanlıklarınızda değişimler görülebilir. Hafta sonunda spiritüel alanlara ilginiz artabilir.

Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler; Bu hafta kariyerinizle ilgili belirsizlikler son bulmaya başlıyor; sonuç beklediğiniz konular netleşiyor. Perşembe günü itibariyle flört enerjiniz yükselecek; buna ek olarak keyif aldığınız aktivitelere zaman ayırmak isteyeceksiniz. Haftanın son günü karşıt burcunuza geçiş yapan Merkür ilişkilere ve ortaklıklara dair konuşmalar yapmanıza sebep olabilir.

Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç; Retrodan çıkan Satürn’le birlikte, eğitimleriniz ve seyahatlerinizde yaşanan aksilik ve ertelemeler son buluyor. Burç değiştiren Venüs sizi evinizle ilgilenmeye itebilir; dekorasyon ve tasarıma ilginiz artabilir. Ailenize dair gündemleriniz olabilir. Hafta sonu hafta içinden kalan, zamanınızın yetmediği küçük detaylarla ilgilenmeyi seçebilirsiniz.

Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan; Para akışlarınızdaki kontrolü zorlaştıran Satürn düz seyrine geçtiğine göre bütçeniz ve yatırımlarınızın daha sağlıklı hale geleceğini söylemek mümkün. Perşembe gününden itibaren yakın çevrenizle iletişiminiz artabilir; kısa seyahatler planlamaya başlayabilirsiniz. Hafta sonu flört enerjimiz zirvede; konuşmalar, görüşmeler yaşanabilir.

Sevgili Başak ve Yükselen Başak; Karşıt burcunuzda uzun süredir retroda olan Satürn sizi bu haftadan itibaren, ikili ilişkilerinizden yana rahatlatmak üzere düz seyrine geçti. Ayın 9’unda Terazi burcuna geçen Venüs’le birlikte para ve iş akışlarınızın hızlandığına şahit olabilirsiniz. Cuma günü itibariyle ev ve aile gündemleriniz olabilir; ailenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi; Çalışma ortamınız ve sağlığınız üzerinden sizi sınamalara tabi tutan gezegen düz seyrine geçti, yani bu alanlarda akışınız daha rahat hale geliyor. Perşembe günü itibariyle Venüs burcunuzda! Hem aşk hem para enerjisi sizinle olacak; görüntünüzde değişiklik isteyebilirsiniz. Hafta sonu iletişim trafiğiniz yoğun, kısa seyahatler planlanabilir.

Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep; Uzun süredir flörtleriniz veya çocuklarınız üzerinden yaşadığınız zorluklar bu hafta itibariyle son buluyor. Hafta ortasında Terazi burcuna geçen Venüs’le birlikte kendinizi sorgulama enerjisine girebilir, bilinçaltınızdaki bazı konular ve kısıtlamalarla yüzleşebilirsiniz. Hafta sonunda paranızı değerlendirme şekillerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Sevgili Yay ve Yükselen Yay; Satürn retrosu boyunca ev, aile, yaşam alanı gibi alanlardan zorluklar yaşamış olabilirsiniz; düz seyriyle birlikte bu konulardaki sıkıntıları geride bırakıyorsunuz. 9 Kasım itibariyle sosyalleşme dürtüsünü hissedebilir, kalabalıklar içinde olmak isteyebilirsiniz. Cuma gününden sonra kendinizi ifade etmek ve iletişim kurmak sizler için oldukça kolay.

Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak; Yönetici gezegeninizin retrosunun bitişiyle yakın çevreniz, kardeşleriniz, iletişim ve seyahat gündemlerinizden yana aksamalar ve problemler yaşadığınız bir süreci geride bırakıyorsunuz. Terazi burcuna geçen Venüs sizlere kariyerde hareketlilik ve ön plana çıkma vaat ediyor. Merkür transiti hafta sonu zihninizde fazlaca hareketlilik yaratabilir.

Sevgili Kova ve Yükselen Kova; Satürn sizi kazançlarınızdan ve değer algınızdan yana sınadı, derslerini verdi ve düz seyriyle birlikte bu konulardaki akışı hızlandırıyor. Perşembe günü Terazi burcuna geçiş yapan Venüs size seyahat ihtimalleri getirmekle birlikte; eğitim alma-verme gündeminiz olabileceğini söylüyor. Hafta sonu kalabalık ortamlara girebilirsiniz.

Sevgili Balık ve Yükselen Balık; Burcunuzdaki Satürn retrosundan kaynaklı, bireysel olarak yoğun etki aldığınız, kişiliğinizde değişimlere maruz kalan grup olarak bu hafta rahatlamayı ciddi anlamda hissedebilirsiniz. Hafta ortasından itibaren beklenmedik maddi fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Cuma günü ve sonrasında ise kariyerinizle alakalı fikirler ve konuşmalar ön planda.

Bu yazı toplam 971 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
BURÇ YORUMLARI Arşivi
SON YAZILAR