BURÇ YORUMLARI

BURÇ YORUMLARI

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

Herkese iyi haftalar! Bu haftanın ana gündemi hiç şüphesiz Oğlak burcunda ilerleyen Merkür’ün retroya girişi olacak bizler için. Kolektif etkilerine bakarsak teknolojik aletlerle ilgili sıkıntılar, kariyer alanında iletişimde zorluklar çıkarabileceği gibi, sosyal medya ve internet üzerinden yaşanabilecek sorunlar, kısıtlamalar ve çöküşler yaşanabilir. Oğlak burcunda gerileyen iletişim gezegeni Yay burcundaki retrosuna başlayana kadar yatırım konusunda da bizleri sınayabilir, dikkatli olmakta fayda var. Emlak piyasası ve araç fiyatlarında gerileme devam ediyor olacaktır. Toplumsal olarak düzenlemeler yapılmak istenebilir ancak başarı şansı yüksek değildir. Kişisel olarak baktığımızda haritanızda Oğlak etkisi yaşadığınız alanlarda kendini gösterecek olan retro; iletişim sıkıntıları yaratabilir. Yarım kalan işlere ciddi şekilde göz kırpan bu transitle bitirmek istediğiniz veya bitirmeniz gereken işlere odaklanabileceksiniz. Yarım kaldığını düşündüğünüz ilişkiler, konuşmalar bu süreçte önünüze gelebilir. Bütün bunlara ek olarak 13 Aralıkta yaşanacak olan Yay Yeniayı Merkür retrosuyla birleşince geçmişe yönelik tamamlanmalar getirecektir. Yeni başlangıçlar da önünüze gelecektir ancak karar verirken daha dikkatli olabilir; her şeyi daha ince eleyip sık dokumaya meyilli olabilirsiniz. Eğitimler ve seyahatler konusunda da genel bir hareketlilik beklenebilir; ancak aksiliklere karşı da dikkatli olunmalıdır. Eğer kişisel haritanızda Merkür retro durumunda ise bu dönem sizler için daha şanslı etkiler olacaktır; başlamak istediğiniz konular ve yeteneklerinizi değerlendirmek için oldukça güzel bir evredesiniz, retronun olumsuz etkileri sizleri es geçer ????.

Burç bazında yorumlar yazının devamında sizlerle ancak hatırlatmak isterim ki her harita kişiye özeldir ve gökyüzü transitleri de kişiyi natal haritasına özel şekilde etkiler. Daha detaylı bilgi edinmek için sizi Instagram’da @hzdanismanlik sayfamıza bekleriz.

Sevgili Koç ve Yükselen Koç; Retronun etkisi sizin kariyer alanlarınızı hareketlendirebilir; yarım kalan işler ve iş teklifleri gündem olabilir, tamamlanabilir. Yay burcundaki yeniay ise eğitim ve seyahatleri ön plana alacaktır; akademik konular ve ufkunuzu genişletecek alanlar ön plana gelebileceği gibi daha önce görmediğiniz yerleri görmek isteyebilirsiniz.

Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa; Merkür retrosu ile yarım kalan eğitim süreçlerinizi tamamlıyorsunuz; eğer yurtdışı planlarınız varsa aksiliklere karşı dikkatli olmalısınız; beklenmedik yolculuklar da çıkabilir. Yeniayın sizlerde yatırımlar ve beklenmedik gelirler ile ilgili olumlu etkileri olabilir; bu süreçte giderlere dair risk almayın. Birikime başlayabilirsiniz.

Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler; Yönetici gezegeniniz retroda; sizleri ister istemez sert dilde konuşmaya iten bu etki, hayatınızda ve konuşmalarınızda gereksiz riskler almaya yönlendirebilir; dikkatli olmakta fayda var. Yeniay ise ilişkilerinize hareketlilik getiriyor; tamamlanması gereken konuşmalar, geçmişten kapanmayan durumlar önünüze gelebilir.

Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç; Merkür karşıt burcunuzda retroya geçti, unutamadığınız eski sevgilileriniz, yarım kalan ilişkileriniz gündemde. Ortaklık teklifi alırsanız üç, beş kere düşünmekte fayda var bu dönemde. İş ortamınıza yenilik katacak olan yeniay, çalıştığınız yerde eleman değişimleri veya sizde pozisyon/iş değişikliği getirebilir.

Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan; Günlük rutinlerinizde aksamalar başlamış olabilir sevgili Aslan etkililer. İş ortamınızdaki görüşme ve konuşmalarda aksiliklere ve yanlış anlaşılmalara karşı dikkat etmelisiniz. Hobi ve flört alanınızda yaşanacak yeniay ise geçmişten flörtleri gündeme getirebileceği gibi, yeni heyecanlar da yaratabilir. Eski hobilerinize el atabilirsiniz.

Sevgili Başak ve Yükselen Başak; Geçmişin kimseye faydası yok deseniz de, sizler için fazlaca geçmiş esintileri taşıyan bir Merkür retrosu geliyor. Hem eski ilişkiler, flörtler hem de eski işler/iş yerleri, iş arkadaşları önünüze çıkabilir. Evinizde ve varsa ofisinizde değişiklik için sizi harekete geçirecek olan yeniay ile değişim ve tadilat gündemleriniz olabilir.

Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi; Ev, arsa, araba alım-satımı gibi düşünceleriniz varsa bunları sekteye uğratabilecek bir retro etkisine girdik; yarım kalan durumlar varsa tamamlanabilir. Geniş aileyle iletişiminiz zorlaşabilir; geçmişe yönelik konular çok fazla açılabilir. Yeniay ise kısa seyahatler, yakın arkadaşlar ve kardeşlere dair yenilikler ve değişimlerin habercisi.

Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep; Yola çıkacaksanız her şeyi iki kere kontrol etmeniz gereken bir evre başlıyor sizler için; bununla birlikte haberleşme/iletişim alanlarınızda aksamalar olabilir sakinliğinizi koruyun. Para kaynaklarınıza dair yenilikler getiren Yay yeniayı güzel enerjiler taşısa da herhangi bir imza atmadan her şeyi incelediğinizden emin olun.

Sevgili Yay ve Yükselen Yay; Burcunuzdaki yeniay kendinizde ve hayatınızda yenilik yapma isteği doğurabilir; değişim isteyebilir, hayatınıza hareket katacak şeylerin arayışına girebilirsiniz. İşleriniz ve para kaynaklarınızda ufak aksaklıklara ve ertelemelere açık bir dönemde olsanız da retro bitiminde her şeyi kolaylıkla yoluna koyacaksınız.

Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak; İletişim gezegeni Merkür burcunuzda geriye giderken geçmişi düşünmek, içsel aydınlanma ve farkındalıklar yaşamak, yarım kalan her türlü iş ve konuşmayı tamamlamak sizler için herkesten daha olası. Bilinçaltınızı etkileyecek olan yeniayın da desteğiyle kendinizle barışıp, geçmiş yüklerinizden arınıyorsunuz.

Sevgili Kova ve Yükselen Kova; İç dünyanızı önce dağıtıp sonra toparlamaya gelen retro etkisiyle zihniniz normalde olduğundan daha konuşkan, daha dağınık, daha karmaşık olabilir panik yapmayın. Geçmişten gelen konular sizler için de devrede olacak; bitmesi gerekenler bitmeli unutmayın, Yeni çevrelere girebilir, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz.

Sevgili Balık ve Yükselen Balık; İş ve arkadaş çevrenizle iletişiminize dikkat etmek isteyebileceğiniz bir retro evresindeyiz; kalabalık gruplarla yapılan planlarda aksamalar yaşanabilir. Kariyer alanınızı doğrudan etkileyen Yay nurcundaki yeniayla birlikte işle ilgili yeni başlangıç enerjilerine açıksınız; önünüze beklenmedik, hoş fırsatlar çıkabilir.

Bu yazı toplam 830 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
BURÇ YORUMLARI Arşivi
SON YAZILAR