BURÇ YORUMLARI

BURÇ YORUMLARI

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

Dolunay haftasına merhaba! Bu haftayı Pazartesi günü İkizler burcunda gerçekleşecek olan dolunayla açıyoruz; hafta genelinde bu dolunayın ve Terazi burcundaki Venüs&GAD kavuşumunun etkisinde olacağız. Bireysel olarak Mars’ın eşlik ettiği dolunay sebebiyle gergin ve sabırsız olabiliriz; konuşmalarımız dobra olsun isterken kırıcı olmaya kaçabilir buna dikkat etmeliyiz. Seyahatler ve iletişim üzerine yoğun enerjiler barındıran bir hafta olacak bizler için. Uzun zamandır görüşmediğimiz kişilerle görüşebilir/karşılaşabiliriz. Geçmişten ilişkilerimiz tekrar gündem olabilir. Özellikle karmik bağlantıya sahip olduğumuz kişilerle yolumuzun kesişebileceği bir dönemdeyiz. Toplumsal açıdan sudan gelen aşırılıklar var maalesef; yağmur, sel vb. durumlara karşı tedbirli olunmalı, ani ve yıkıcı doğa olaylarına açık bir gökyüzünde ilerliyoruz. Emlak ve araç piyasasında düşüşler gözlemlenebilir. Dernekler, sendikalar, topluluklar ön planda olacaktır. Askeri veya uluslararası alanlarda fevri kararlar alınabilir. Pasaport/vize başvurularında ciddi artışlar olabilir.

Burç bazında yorumlar yazının devamında sizlerle ancak hatırlatmak isterim ki her harita kişiye özeldir ve gökyüzü transitleri de kişiyi natal haritasına özel şekilde etkiler. Daha detaylı bilgi edinmek için sizi Instagram’da @hzdanismanlik sayfamıza bekleriz.

Sevgili Koç ve Yükselen Koç; Yakın çevrenizle ilgili keskin bir dolunay deneyimleyeceksiniz; bazı yakınlarınızla/arkadaşlarınızla buradan sonra daha mesafeli olma kararı alabilirsiniz. Aniden ortaya çıkabilecek seyahat ve eğitim programlarına da hazırlıklı olmalısınız. İlişkiler evinizde yaşanacak Venüs&GAD kavuşumu karmik partnerlere ve ilişkilerdeki alma-verme dengesine vurgu yapıyor.

Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa; Kazanç durumunuza ciddi şekilde müdahale etmek isteyeceğiniz; belki yeni bir işe başlayacağınız veya kazanç kaynaklarınıza dair dönüşümler yaşayacağınız bir hafta sizleri bekliyor. İş ortamınız, günlük rutinleriniz ve çevrenizi için sürekli yaptığınız fedakarlıkların sizleri yorduğunu da fark edebilirsiniz. İlişkilerinizi detaylı bir şekilde analiz etmek isteyeceksiniz.

Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler; Burcunuzda gerçekleşen dolunayla birlikte karakterinizde ve/veya görünüşünüzde değişimler kaçınılmaz olabilir. Duygusal olarak uç tepkilere ve ani iniş-çıkışlara açık olacağınız bir dönem olacaktır; tepkilerinizde aşırılıklara dikkat edin. Hayata daha keyifli yönlerden bakmak isteyen, daha flörtöz ve eğlence odaklı tarafınıza odaklanırsanız hoş bir hafta olacaktır.

Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç; Bilinçaltınızda keskin farkındalıklar yaşayacağınız bir dolunay haftasına girdiniz; kendiniz ve hayatınızla ilgili görmezden geldiğiniz konular su yüzüne çıkabilir. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir süreç olacak sizler için. Geçmişte kalan ancak tam olarak kapanmayan meseleler tekrar önünüze gelebilir veya karmik bağlantılarınızla tanışabilirsiniz.

Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan; Sosyal yaşantınıza dair yenilikler ve değişiklikler isteyeceğiniz bir dolunay yaşayacaksınız. Bazılarınız arkadaş çevresinde, bazılarınız hobilerinde değişiklik yapmak isteyebilir. Arkadaş çevreniz ve yakınlarınızla ilişkilerinizi mercek altına alabilirsiniz. Bu hafta kendini spora veren Aslan etkililer de olacaktır. Beklenmedik kişilerden iletişim/görüşme talepleri gelebilir.

Sevgili Başak ve Yükselen Başak; Kariyerinizde ani fırsatlar ve tekliflere ek olarak kariyer bağlantılı seyahatleri haber veren İkizler dolunayı bazılarınız için toplum önündeki duruşunuzda değişimlere de işaret edebilir; iş değişimi, terfi, nişan, evlilik gibi. Kendinize verdiğiniz değeri sorgulayabilirsiniz; geçmişten günümüze her türlü ikili ilişkinizi masaya yatıracaksınız, bazılarıyla iletişim de olabilir.

Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi; Sizler için yolculuklar ve eğitimler; bazılarınız için yurtdışı gündemleri üzerinde etkili olacak İkizler dolunayına eşlik eden Mars sebebiyle yakın çevreyle iletişimine dikkat etmesi gereken gruplardan birisiniz. İletişim ve seyahat trafiğiniz yoğunlaşabilir; plansız durumlar gelişebilir. Hafta boyunca bol bol anılara yolculuk yapabilirsiniz; geçmişi sorgulamalar normaldir.

Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep; Ani para çıkışlarına dikkat etmeniz gereken bir haftadasınız sevgili Akrep etkililer; mümkünse bu hafta para konusunda kendinizden başkasına güvenmeyin, gereksiz riskler almayın. Sezgileriniz deyim yerindeyse arşa çıkabilir, rüyalarınız haberci olabilir. Venüs&GAD kavuşumu size derinlere gizlediğiniz duygularınızı gösterecektir; geçmiş acaba geçmemiş mi?

Sevgili Yay ve Yükselen Yay; Karşıt burcunuzda gerçekleşecek dolunay sizleri ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanından etkiliyor; bu alanlarda yeni kararlara, bitişlere ve başlangıçlara açıksınız. Devam eden ilişkilerde dönüşümlere gidilebilir ancak tavırlarınızın fevri olmamasına dikkat etmelisiniz. Uzun süredir görüşmediğiniz kişilerden iletişime geçenler olabilir, ara verdiğiniz hobilerinize dönebilirsiniz.

Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak; Sizleri günlük rutinlerinizde değişiklik yapmaya çağıran bir dolunay geçireceksiniz. Uzun zamandır değiştirmek istediğiniz ancak aksiyon alamadığınız konulara dair güzel adımlar atabilirsiniz. Sağlığınız biraz hassas olabilir. Kariyerinize dair anılara yolculuk yapacağınız bu haftada bazılarınız eski işyerlerinden görüşme talebi alabilir; iş başvurularına dönüşler gelebilir.

Sevgili Kova ve Yükselen Kova; Hayattan keyif almaya ve sevdiğiniz şeylere vakit ayırmaya odaklanmanız gereken bir evredesiniz, tadını çıkarın! Riskli yatırımlardan uzak durduğunuz sürece sizler için daha çok hobileriniz ve flörtlerinizin ön plana çıkacağı bir dolunay geçireceksiniz. Dokuzuncu evinizdeki Venüs&GAD kavuşumu sizleri yeni şeyler araştırmaya, öğrenmeye, eğitimlere itecektir.

Sevgili Balık ve Yükselen Balık; Hafta boyunca sizler için ailesel konular, eviniz, yaşam alanlarınız, alım-satımlar ön planda olacaktır. Evinizde değişiklik veya tadilat istekleriniz olabilir ancak bu hafta yalnızca planlayıp sonrasında aksiyona geçmeniz daha iyi bir seçenek olabilir. Kadersel olarak, daha önce haksız yere kaybettiğiniz maddi kaynakların farklı şekillerde sizlere döneceği bir dönem geçirebilirsiniz.

Bu yazı toplam 991 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
BURÇ YORUMLARI Arşivi
SON YAZILAR