BURÇ YORUMLARI

BURÇ YORUMLARI

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

Herkese kocaman selam! Bu haftayı 13 Kasım Pazartesi gerçekleşen Akrep yeniayıyla açıyoruz. Her burcu farklı şekillerde etkileyecek olan yeniayın genel etkisinde öfke ve gerginlik enerjisi olduğu için özellikle öfkemizi kontrol etmeye dikkat etmemiz gerektiğini söyleyebilirim. Venüs Terazi seyrine devam ederken görüntümüzde değişiklikler yapmak isteyebiliriz ancak Mars’ın konumu sebebiyle estetik operasyonlara ve cilt ve saçta yanma oluşabilecek durumlara çok girmemek daha iyi olacaktır.

Global etki olarak alışılmadık doğa olaylarına açık bir haftadayız; yağmur, sel, yıldırım gibi ihtimaller oldukça yüksek. Askeri hareketlenmeler de görebiliriz; devam eden savaşlarda maalesef tansiyon artabilir; ani stratejik değişimler de gözlemlenebilir.

Burç bazında yorumlar yazının devamında sizlerle ancak hatırlatmak isterim ki her harita kişiye özeldir ve gökyüzü transitleri de kişiyi natal haritasına özel şekilde etkiler. Daha detaylı bilgi edinmek için sizi Instagram’da @hzdanismanlik sayfamıza bekleriz.

Sevgili Koç ve Yükselen Koç; Akrep yeniayı etkisinde girdiğimiz bu haftada, yeniayla birlikte ekstra para akışları görülebilir, krizler yaşanabilir veya mevcut krizlere çözüm bulunabilir. Bu hafta genelinde parasal konularda risk almamanızı tavsiye edebilirim sizlere. Günlük rutinlerinize size keyif veren aktiviteler ekleyebilirsiniz. İş ortamından doğan flörtler olabilir.

Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa; Sizleri ilişkiler açısından ilginç bir yeniay karşılıyor bu hafta sevgili Boğa etkililer. Yalnızsanız aniden kendinizi bir ilişkiye adım atarken bulabilirsiniz; hayatınızda biri varsa bu hafta boyunca öfke patlamalarına dikkat diyebilirim. Flört enerjiniz yüksek, yeni insanlarla tanışabilir, yeni flörtlere başlayabilirsiniz. Hobilerinize odaklanmak size iyi gelebilir.

Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler; Akrep yeniayı sizlere iş ortamında değişikliklerle geliyor, işyerinizi değiştirebilirsiniz ya da mevcut işyerinizde değişim gündemleri olabilir. Uzun süredir günlük rutinlerinizde kendinizde hissettiğiniz ataleti aşabilir, kendinizi disipline edebilir, spora başlayabilirsiniz. Yaşam alanlarınızı güzelleştirmek, ailenizle kaliteli vakit geçirmek isteyeceksiniz.

Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç; Yeniay sizlere hayattan keyif aldığınız noktalar üzerinden göz kırpıyor; hobilerinizin arasına bir de spor rutini eklenebilir. Eğer çocuğunuz varsa ona karşı öfkenizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Yatırımlarınıza dair risk almamanız gereken bir hafta sizler için. Kısa seyahatler, kardeşler/kuzenlerle vakit geçirme durumlarınız olabilir.

Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan; Akrep burcunda gerçekleşen yeniay sizleri ev ve aile gündemleri açısından etkileyebilir. Ailenizle daha çok ilgilenebilirsiniz; eve, dekorasyona ve mutfağa olan ilginiz de artabilir. Ev, arsa, araba gibi yatırımlar planlayabilir veya bu konuda aksiyona geçebilirsiniz. Parasal olarak da güzel gelişmelere açık bir haftadasınız. Kendi değerinizi fark edeceksiniz.

Sevgili Başak ve Yükselen Başak; Pazartesi günü gerçekleşen yeniayla beraber, kısa seyahatler ve küçük çaplı eğitimler gündeminizde olabilir. Kardeşleriniz veya yakın çevrenize dair yeni başlangıçlara açık bir hafta. İletişim trafiğiniz hızlanabilir; ani yükselmelere dikkat edelim derim. Birinci evinizde seyahat eden Venüs’le birlikte görüntünüzde yenilikler isteyebilirsiniz.

Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi; İşlerinizi ve cüzdanınızı etkileyen yeniay, sizde ani ve büyük para giriş çıkışları olabileceğine işaret ediyor. Özellikle kredi vb. alanlarda risk almamanız gereken bir haftadasınız. Vergi ödemelerinizi kontrol edin. Kendinize yatırım yapmak isteyeceksiniz. Yalnız başına keyifli zaman geçirmek, bakımlarla kendinizi şımartmak için çok uygun günler.

Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep; Burcunuzda gerçekleşen, Mars ve Uranüs etkili yeniay sizlere ani bitiş ve başlangıçlar vaat ediyor. Özellikle ilişkilere ve ortaklıklara dair ani kararlar alınabilir; öfkeyle hareket etmemeye dikkat etmelisiniz. Hayatınızda kimse yoksa ani bir başlangıca adım atabilirsiniz. Arkadaşlarınızla vakit geçirebilir, sanatsal aktivitelere katılabilirsiniz.

Sevgili Yay ve Yükselen Yay; Sizleri diğer gruplara göre daha derin açıdan etkileyecek olan yeniay kendinize ve hayatınıza dair farkındalıklar yaşayabileceğinize işaret ediyor. Spiritüel alanlara ilginiz artabilir, bu konularda araştırmalar yapabilirsiniz. Kariyeriniz ve imajınızın alacağı olumlu transitle birlikte toplum içinde dikkatleri üzerinizde toplayacaksınız.

Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak; Akrep yeniayının sizlere getireceği ilk etki arkadaşlarınız üzerinden olabilir; arkadaşlık ilişkilerinizde değişim dönüşümler yaşayabilirsiniz. Yeni topluluklara giriş, yeni ortamlara dahil olma; yeni hobiler edinme veya spora başlama dürtüleriniz olabilir. Spor yaparken ani hareketlere dikkat. Sanatsal hobilere ve eğitimlere ilginiz artabilir.

Sevgili Kova ve Yükselen Kova; Kariyerde yeni başlangıçlar ve ani değişimler getiren yeniaya karşıt açı yapan yönetici gezegeniniz sebebiyle öfke kontrolüne dikkat etmeniz gerektiğini söyleyebiliriz. Fırsatların size nereden geleceği belli olmayacaktır. Ekstra para kaynakları araştırabilir, keşfedebilirsiniz. Spiritüel alanda kendinizi geliştirmeye yönelik istek duyabilirsiniz.

Sevgili Balık ve Yükselen Balık; Uzak seyahatler, yurtdışı bağlantılı konularda ani fırsat ve dönüşümlerle gelen bir yeniayla açıyoruz haftayı. Farklı alanlarda bilgi edinme ve öğrenme isteğiniz artabilir. Ani seyahatler çıkabilir; daha önce görmediğiniz yerler için planlamalar yapılabilir. Yalnızlar için ciddi ilişki ihtimali; ilişkisi olanlar için ilişki adına geleceğe yönelik kararlar gündemde.

Bu yazı toplam 787 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
BURÇ YORUMLARI Arşivi
SON YAZILAR