BURÇ YORUMLARI

BURÇ YORUMLARI

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

Akrep burcunun zorlayıcı enerjilerini bitirip, Yay burcunun neşeli, enerjik ve entelektüel havasına gireceğimiz haftaya giriş yapmış bulunuyoruz. Hafta başına biraz gergin başlama ihtimalimiz var, konuşmalarımıza ve hareketlerimize dikkat edelim; tehlike ve risk içeren durumlardan kaçınalım, kavga gürültüden uzak duralım diyebilirim. Çarşamba günü Güneş’in Yay burcundaki dönemi başlıyor ve biz o gizemli ve yoğun havadan sonra, enerjik ve hareketli hallere giriş yapıyoruz. Yay burcu akademik seviyedeki eğitim öğretim, seminerler, konferanslar ve uluslararası konularla ilgili olduğu için bu alanların hareketlenmesi kaçınılmaz olacaktır. Yeni eğitimlere başlamak isteyenler için verimli bir döneme giriş yapıyoruz. Cuma günü Mars’ın da Güneş’e Yay burcunda eşlik etmeye başlamasıyla birlikte bireysel olarak seyahatler ve istediklerimize dair harekete geçişler görülebileceği gibi, global olarak lojistik ve havayolu firmalarının gündem oluşuna şahit olabiliriz. Üniversite sınavları ve ÖSYM değişikliğe açık; bir ay boyunca sistemleri, başkanları, rektörleri değişirken veya eskilerine dönülürken görebiliriz.

Burç bazında yorumlar yazının devamında sizlerle ancak hatırlatmak isterim ki her harita kişiye özeldir ve gökyüzü transitleri de kişiyi natal haritasına özel şekilde etkiler. Daha detaylı bilgi edinmek için sizi Instagram’da @hzdanismanlik sayfamıza bekleriz.

Sevgili Koç ve Yükselen Koç; Haftaya biraz öfkeli ve sabırsız enerjide başlasanız da çarşamba günü itibariyle bu durumu kontrol altına almanız daha kolay olacaktır. Enerjinizi eğitimlere ve seyahatlere yönlendirebilirsiniz. Cuma günü itibariyle yolculuk ve iletişim trafikleriniz daha da aktif olacaktır; hafta sonu hareket halinde olmak veya yeni şeyler öğrenmek isteyebilirsiniz.

Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa; Güneş Mars kavuşum etkisinde girdiğimiz bu hafta başında ilişkilerinizi dengelemek konusunda zorlanabilirsiniz; çarşamba itibariyle daha dengeli olmak mümkün olacaktır. Bu hafta konfor alanınız dışına çıkma arzusunda olabilirsiniz; cumadan itibaren adrenalin isteğiniz artabilir. Spiritüel alanlara ilginiz de artabilir; eğitim araştırabilirsiniz.

Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler; İş ortamınızdaki küçük değişiklik ve girişim fikirleriyle başlayan hafta, çarşamba gününden sonra ilişkilerinize odaklanacaksınız. Her tür ikili ilişkinizi artıları ve eksileriyle değerlendirebilirsiniz. Cuma günü transitleriyle birlikte ilişkilerde ciddiye gidişe dair konuşmalar olabilir. Ek olarak ortaklık gündemleri, yeni girişimler ve eğitimler gündem olabilir.

Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç; Sizler için hareketli başlama potansiyeli olan bir hafta; özellikle çocukları olanlar hafta başını hızlı geçirebilir. Çarşamba günü iş ortamınıza dair değişimler yaşanabilir veya günlük rutinlerinize bir eğitim eklemek isteyebilirsiniz. Cuma günü itibariyle spora/diyete başlamak gibi düşünceleriniz ön plana çıkabilir, bu yönlü adımlar atabilirsiniz.

Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan; Haftaya evinizle ve ailenizle ilgili işlerle başlayabilirsiniz. Buna ek olarak hafta başında yatırımlara dair düşünceler, alım-satım gündemleriniz olabilir. Çarşamba günü Güneş Yay burcu transitiyle birlikte flört enerjiniz yükseliyor; hayatınızda biri varsa paylaşımlarınız artabilir. Cuma ve sonrası hobilerinizle ilgilenmek, hayattan keyif almak isteyebilirsiniz.

Sevgili Başak ve Yükselen Başak; Hafta başında iletişim trafiğiniz oldukça yoğun; eğitimler ve küçük seyahatler olabilir. Bu tempo içinde öfke ve sabırsızlık enerjisine dikkat etmeniz gerekiyor. Çarşamba günü sonrası evde vakit geçirmek isteyebilirsiniz veya ailenizle ilgili gündemler ortaya çıkabilir. Cuma günü itibariyle alım-satım konuları, ev-araba değişikliği gündemleri oluşabilir.

Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi; Parasal konular, para giriş-çıkışlarına dair gündemlerle başladığınız haftada çarşamba günü itibariyle yakın arkadaşlarınız, kardeşlerinizle ilgili gündemleriniz olabilir. Eğitim alma-verme enerjiniz yüksek; yeni şeyler öğrenme isteğiniz olabilir. Cuma günü ve sonrasında kısa seyahatlere çıkabilirsiniz. Hafta sonu iletişim diliniz normalden sert olabilir, dikkat edelim.

Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep; Burcunuzda kavuşan Güneş ve Mars hafta başında sizi gergin hissettirebilir ancak hafta ortasında burç değiştiren Güneş’le birlikte rahatlıyorsunuz. Çarşamba günü itibariyle para kaynaklarınız gündem olabilir; işinizi artı ve eksileriyle mercek altına alabilirsiniz. Kendi işini kurmak isteyenler Cuma günü itibariyle bunu araştırmak isteyebilir.

Sevgili Yay ve Yükselen Yay; Yılın sizler için en renkli dönemleri başlıyor sevgili Yay etkililer; haftaya durgun enerjilerde başlayabilirsiniz ancak hafta ortası itibariyle daha zinde ve enerjik bir ruh halinde olacaksınız. Kendinizde yenilikler ve değişimler istemek oldukça doğaldır. Cuma günü ve sonrası harekete geçmek isteğiniz her türlü konu gündeminizde olacak. İyi ki doğdunuz!

Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak; Sosyalleşmeler ve topluluklar; arkadaş ortamlarından yaşanan sınamaları geride bırakıp kendinize ve duygu dünyanıza geçiş yapacağınız bir haftaya başladınız. Çarşamba günü Güneş, Cuma günü Mars Yay burcunda ilerlemeye başlarken sizleri gizlediğiniz konuları gün yüzüne çıkarmaya davet ediyor olabilir. Hisleriniz kuvvetleniyor.

Sevgili Kova ve Yükselen Kova; Sosyalleşmeye ve iş dışındaki alanlarla da ilgilenmeye çağırılıyorsunuz! Uzun süredir kariyerinize odaklandınız; oralardaki krizleri yönetmeye çalıştınız, Çarşamba günü itibariyle biraz arkanıza yaslanıp dinlenmek sizin de hakkınız olacak. Haftanın son iş günü Yay burcuna geçen Mars spor aşkınızı tetikleyebilir; hafta sonu eğlenceli bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz.

Sevgili Balık ve Yükselen Balık; Eğitimler ve yolculuklarla dolu bir dönem pek çok grup için yeni başlarken sizler, bu alanlardaki krizlerinizi geride bırakıyor ve daha kariyer odaklı bir döneme giriş yapıyorsunuz. Kariyer kaynaklı eğitimler veya yurtdışı yolculukları gündeme gelebilir; Cuma günü itibariyle seminer, fuar vb. konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Bu yazı toplam 663 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
BURÇ YORUMLARI Arşivi
SON YAZILAR