BURÇ YORUMLARI

BURÇ YORUMLARI

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

Musmutlu haftalar herkese! Bu haftayı Merkür’ün Oğlağa geçişinin etkileriyle açıyor, Venüs’ün Akrep burcuna geçişiyle devam ettiriyor, Neptün retrosunun bitişiyle kapatıyoruz. Farklı bir deyişle gündemler yine yoğun. Merkür hafta sonu Oğlak burcuna geçti ve bizleri ciddi ve mantıksal düşünmeye/konuşmaya itiyor. Özellikle iş odaklı seyahatler veya iş-kariyere dair iletişim trafiği artabilir. Bunlarla birlikte karmik ilişkiler enerjisi bu hafta da Venüs Akrep seyriyle birlikte güçlenerek devam ediyor. Beklenmedik harcamalar olabileceği gibi; beklenmedik para girişleri de oldukça yüksek bir ihtimal olarak görünüyor. Çarşamba günü Balık burcunda 5 aydan fazladır devam eden retrosunu bitiren Neptün, bilinçaltı ve bilinç dengesine dikkat çekecek. Rüyalarımız, sezgilerimiz ön planda.

Burç bazında yorumlar yazının devamında sizlerle ancak hatırlatmak isterim ki her harita kişiye özeldir ve gökyüzü transitleri de kişiyi natal haritasına özel şekilde etkiler. Daha detaylı bilgi edinmek için sizi Instagram’da @hzdanismanlik sayfamıza bekleriz.

Sevgili Koç ve Yükselen Koç; Haftaya hızlı bir giriş yapıyorsunuz sevgili Koç etkililer; hem kariyeriniz, varsa sorumlu olduğunuz kişiler/topluluklar hem de ödemeleriniz ve alacaklarınız gündemde olacak. Özellikle başkalarından veya iş dışı kaynaklardan gelecek paralar konusunda oldukça şanslı olduğunuz bir hafta olacak. Karmik ilişkiler ve yüksek sezgiler bazılarınızı sıkışmış hissettirebilir.

Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa; Eğitimler ve seyahatler açısından yoğun bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Bununla birlikte ikili ilişkilere yönelik şans da sizden yana. Evliyseniz; varsa mevcut krizlerinizi çözümlemek isteyeceksiniz. Hayatınızda kimse yoksa derin bağ hissedeceğiniz biriyle tanışabilirsiniz. Arkadaş çevrenizi mercek altına alabilir; onlarda dürüstlük ve şeffaflık sorgulaması yapabilirsiniz.

Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler; Varlığı ayrı yokluğu ayrı dert denen para bu aralar gündeminizi meşgul edebilir; var olanı değerlendirmek/yatırım yapmak isteyebilirsiniz. İş ortamınızdan yana oldukça şanslısınız; bu alanda yeniliklere açık bir dönem sizler için. Yalnız olanlar iş ortamından flörtlere yelken açabilir. Kariyer rotanıza dair daha net adımlar atmak isteyebilirsiniz.

Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç; Evliliğinizde ve/veya varsa ortaklığınızda önemli ve ciddi konuşmalar yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde daha net durumlar istediğiniz bir dönem olabilir. Bazılarınız ilişkisini veya flörtünü mercek altına alabilir; acaba toksik bir durumun içinde misiniz? Eğer devam ediyorsa eğitim hayatınızın gidişatıyla ilgili kararlar alınabilir; beklenmedik seyahatler çıkabilir.

Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan; İş ortamınızda konuşmalar, görüşmeler, işinize dair yeni fikirler ve sağlam adımlar açısından sizi kamçılayan bir enerji var gökyüzünde. İşe dair iletişimleriniz artabilir; çalıştığınız ortama yenilikler gelebilir. Evinizde değişim isteyebilir; eski eşyaları ayıklamak isteyebilirsiniz. Sezgileriniz güçleniyor; hayatınızdaki alma verme dengesini netleştireceksiniz.

Sevgili Başak ve Yükselen Başak; Geçmişten gelen arkadaşlıklar ve/veya flörtlerin yanı sıra yeni flörtler ve arkadaşlıklar için de oldukça yüksek ihtimallere vurgu yapıyor kişisel gezegenler. Hobilerinize vakit ayırmak isteyebileceğiniz gibi bazılarınız bu hobilerini işe de dönüştürebilir. Yakın arkadaşlarınızla iletişim trafiğiniz yoğun. Ciddi ilişki ve evliliğe adım adım yaklaşıyorsunuz, korkularınızı aşmalısınız.

Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi; Ailenizle iletişiminiz artabilir; gerekli gördüğünüz durumlar varsa ciddi konuşmalar içine girebilirsiniz. Aile büyüklerinizi ziyaret planları yapabilirsiniz. Akrep burcuna geçiş yapacak olan Venüs sizlere parasal konularda şans ve rahatlama getirebilir yalnızca gereksiz risklerden kaçınmalısınız. Günlük düzeninizi sağlamakta zorlandığınız dönemin sonuna geldik; toparlanıyorsunuz.

Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep; Bu hafta kendinizi sürpriz seyahatler veya seyahat planları içinde bulabilirsiniz sevgili Akrep etkililer. Kardeşlerinize dair gündemleriniz olabilir; uzakta yaşadığınız kardeş, kuzen, arkadaşlarınızı ziyaret edebilirsiniz. Burcunuza geçen Venüs’le birlikte aşktan ve paradan şansınız artacaktır, görünüşünüzde veya tarzınızda değişiklik yapmak isteyebilirsiniz.

Sevgili Yay ve Yükselen Yay; İş görüşmeleri, eğer varsa beklenen haberlerin gelmesi, yeni iş fırsatları veya teklifleri bu haftanın sizler için ilk gündemi olarak göze çarpıyor. Beklediğiniz paralar ve alacaklarınıza dair de olumlu dönüşler gelebilir. Yalnız vakit geçirmek ve zihninizdeki düşünceleri toparlamak isteyebilirsiniz. Ailenize dair belirsiz durumlar varsa ortadan kalktığını görebilirsiniz.

Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak; Burcunuza geçen Merkür zihninizi ve iletişim trafiğinizi oldukça hareketlendiriyor. Kendinize ve hayatınıza dair yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Yeni yerler görme isteğiniz artabilir. Arkadaş çevrenize ve sosyal hayatınıza vurgu yapan Venüs, bu hafta kalabalıklar içinde olabileceğinizi haber veriyor. Konuşmak, yazmak, zihninizdekileri dışarı vurmak isteyeceksiniz.

Sevgili Kova ve Yükselen Kova; Bilinçaltı evinize giriş yapan Merkür düşüncelerinizi ve içsel diyaloglarınızı zirveye çıkarabilir; aşırıya kaçmamaya dikkat edin. Gizli kalmasını istediğiniz kararlar alabilirsiniz. Kariyer açısından dinlendiğiniz iki haftanın ardından tekrar sahnelere dönüş yapıyorsunuz; işinize duyduğunuz aşk göze çarpabilir. Finansal konulardaki belirsizlikleriniz ortadan kalkıyor.

Sevgili Balık ve Yükselen Balık; İnziva seven Balık etkilileri sosyalleşmeye çağıran bir gökyüzü var bu hafta; ister arkadaşlarınızla planlar yapın, isterseniz seyahatler planlayın ancak sizler için evde durmak pek mümkün olmayacak. Burcunuzdaki retrosunu bitiren Neptün belirsizlik ve kararsızlık yaşadığınız her konuyu masaya tekrar yatırmanıza sebep olabilir; üzerinizdeki ataleti atıyorsunuz.

Bu yazı toplam 997 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
BURÇ YORUMLARI Arşivi
SON YAZILAR