Cüneyt Erdan

Cüneyt Erdan

MUĞLA’NIN PARLAYAN YILDIZI ERMAŞ…

MUĞLA’NIN PARLAYAN YILDIZI ERMAŞ…

Yıllar önce Ercan Ailesi’nin Muğla sanayi sitesindeki küçücük bir dükkanda Maden Mühendisi olan amcalarının tavsiyeleri üzerine başladıkları madencilik ve doğaltaş faaliyetleri şu anda dünyada tanınan bir markaya ulaştı.

ERMAŞ Markası ile Muğla ve ülke çapında önemli başarılara imza atan firma, yüzlerce kişiye sağladığı iş imkanıyla da Muğla’da istihdama büyük katkı veriyor.

Çok sayıda ülkeye yaptığı ihracatla ülke ekonomisine de büyük katkı sağlayan ERMAŞ, Muğla’da kazandığı parayı yine Muğla için harcıyor.

Ula’ya yaptırdığı Anadolu Lisesi gibi eğitim alanına da destek veren ERMAŞ, şehrimizin vazgeçilmez sevdası Muğlaspor’a da adeta can suyu veriyor.  

Geçtiğimiz sezon takımın forma sponsoru olan ERMAŞ, bu sezon ise takıma isim sponsoru olarak adeta hayat verdi. Bu arada takıma bu sezon forma sponsoru olarak destek veren MUĞLA ÇİMENTOYU’da bir başka yazıda değerlendireceğim.

Geçtiğimiz günlerde Muğlaspor Kulübünde düzenlenen ve benim sunumumla gerçekleşen isim sponsorluğu töreninde de söylediğim gibi ERMAŞ MADENCİLİK Muğla’nın parlayan yıldızı. Bu parlayan yıldız bütün ışıltısını Muğlaspor’a yansıtarak çok önemli bir destek verdi.

Muğla’daki tüm spor kamuoyu ve bir Muğlaspor sevdalısı olarak ERMAŞ Firmasını kutluyor ve çok teşekkür ediyorum. ERMAŞ Muğla’da sadece spora değil, pek çok alanda kişi, kurum ve kuruluşa destek veriyor. Bu destekleri yazmaya kalksak inanın sayfalar yetmez.

Bu arada ERMAŞ MUĞLASPOR yeniz sezonun ilk maçına çıktı. Ligin ilk maçında deplasmanda şampiyonluk adayı Sökespor’a konuk olan yeşil beyazlılar, ikinci maçta ise yine deplasmanda güçlü rakibi Tirespor’a konuk olacak. Muğlaspor’a gönülden başarılar diliyorum.  Takımla ilgili görüşlerimizi birkaç hafta sonra sizlerle paylaşacağım.

Son olarak ERMAŞ MADENCİLİK Firması Sahiplerinden, aynı zamanda Muğla Mermerciler Derneği Başkanı olan Mustafa Ercan ve tüm ailesini kutluyor, onların Muğla için gösterdiği hassasiyetin herkese örnek olmasını diliyorum.

İYİ Kİ VARSIN ERMAŞ…

Bu yazı toplam 7968 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Cüneyt Erdan Arşivi
SON YAZILAR