Cüneyt Erdan

Cüneyt Erdan

MUĞLASPOR’UN YENİ YÖNETİMİ ADETA ŞAMPİYONLAR LİGİ…

MUĞLASPOR’UN YENİ YÖNETİMİ ADETA ŞAMPİYONLAR LİGİ…

Uzun zamandır köşe yazısı yazmamıştım. Seçim sürecindeki yoğunluk nedeniyle sizlerle birlikte olamadık. Geçen bu süreçte ligler tamamlandı, Muğlaspor ligin son haftalarında şampiyonluğu kendi elleri ile rakibine teslim etti. Daha sonra bir kongre süreci yaşandı.

Kongre öncesi neler yaşanacağı yeşil beyaz sevdalıları tarafından merakla beklenirken, her kongre öncesi başkan adayı olması beklenen ve ismi hep kulaklarda gezen İşadamı Menaf Kıyanç aday olacağını düzenlediği basın toplantısı ile kamuoyuna duyurdu.

Daha önce Muğlaspor’da başkan vekilliği ve mali asbaşkanlık yapan, yönetimde olsa da olmasa da maddi manevi kulübün hep destekçisi olan isimdi Menaf Kıyanç.

Menaf Kıyanç’ın aday olması ile birlikte kongre başkan adayı olmayan geçmiş dönem kulüp başkanı Ali Çakır’dan övgüyle söz etmemiz gerekiyor. Hiç kimsenin kulübe sahip çıkmadığı bir dönemde kulübe sahip çıkan Ali Başkan mütevazı bir kadro ile takımı şampiyonluğa oynattı. Bu nedenle Ali Çakır ve yönetimini de kutlamak isterim.

Gelelim Menaf Kıyanç Başkanın seçildiği kongre sürecine. Yönetim kurulunu her biri işlerinde çok başarılı olan isimlerden oluşturan Menaf Başkan, yönetim modeli olarak ta kulübe farklı anlayış getirdi. Göreve geldikleri ilk günden itibaren şehir kulüp birleşimi konusunda çok ciddi çalışmalar yapan Başkan Kıyanç ve yönetimi, vefanın sadece İstanbul’da bir semt olmadığını da herkese gösterdi. Bugüne kadar kulübe teknik adam, futbolcu, personel, taraftar olarak hizmet ve destek veren kişileri, vefat etmişse yakınlarını yönetimi ile birlikte ziyaret eden Başkan Menaf Kıyanç ve yönetim kurulunu kutluyorum.

Ayrıca yeşil beyaz sevdalılarının düğün ve sünnet gibi mutlu anlarına da eşlik eden yeni yönetim, kamu kurumları ve STK’ların temsilcilerini de ziyaret ederek yeşil beyazlı forma takdim etti. Geçmiş yılların unutulan Muğlaspor ruhunu yeniden canlandırmaya çalışan Menaf Kıyanç ve yönetim kurulu ekonomik olarak da çok başarılı işlere imza attı.

Kulüpteki ekonomik çalışmalarla ve her biri birbirinden kaliteli transferleri de bir başka yazıda geniş olarak değerlendiririz. Gün destek günü. Gün birlik olma günü. Gün tek yürek olma günü. YEŞİL BEYAZ EN BÜYÜK MUĞLASPOR.

Bu yazı toplam 1664 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Cüneyt Erdan Arşivi
SON YAZILAR