Cüneyt Erdan

Cüneyt Erdan

İYİLİK HER ZAMAN KAZANIR: BÜTÜN TEBRİKLER 48 GENÇLİK VE SUSKUNLAR’A

İYİLİK HER ZAMAN KAZANIR: BÜTÜN TEBRİKLER 48 GENÇLİK VE SUSKUNLAR’A

Sevgili Muğla Gazetesi okurları merhaba. Bugün yazımızın başlığı çok anlamlı. Öncelikle bu yazıyı yazmaya geçtiğimiz Pazar günü Muğlaspor ile Kumluca Belediyespor arasında oynanan maçta karar verdim. O gün statta gördüğüm tablo beni çok gururlandırdı. Beni gururlandıran olaya biraz sonra değineceğim.

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup’ta mücadele eden Muğlasporumuz geçtiğimiz Pazar günü kendi sahasında Antalya temsilcisi Kumluca Belediyespor’u konuk etti. Yağışlı bir havada oynanan maçı çok sayıda yeşil beyazlı taraftar izledi. Bu zorlu maçta rakibini tek golle mağlup eden ve altın değerinde üç puanın sahibi olan Muğlaspor liderlikteki yerini perçinledi. Bu maçla ligdeki ilk devreyi en yakın rakibinin 6 puan önünde tamamlayan Muğlaspor’ın ilk yarı değerlendirmesini bir başka yazıda kaleme alacağım.

Gelelim esas konumuza. Pazar günü oynanan Kumluca maçında hem 48 Gençlik Taraftarlar Derneği hem de Suskunlar Taraftar Grubu tam kadro tribündeydi. Maç öncesi, maç sırasında ve sonrasında hiç susmayan taraftarlar takımlarını coşku ile destekledi.

Bu önemli maçı Kumluca’dan gelen az sayıda taraftar da izledi. Maç öncesi hem 48 Gençlik hem de Suskunlar rakip takım tribününe giderek hem hoş geldiniz dediler hem de ikramlarda bulundular. Bir kişiye nasıl yaklaşırsanız öyle karşılık bulursunuz. Türkiye’de bütün statlarda görmek istediğimiz bu örnek davranış nedeniyle Muğlaspor taraftarlarını kutluyor ve onlarla gurur duyuyorum. İyilik her zaman kazanır. Maçta rekabet sadece sahada olur. Dostluklar ise bakidir.

Bir kutlamada Kumluca Belediyespor’un maçı Atatürk Stadında izleyen az sayıdaki taraftarına. Maç bittikten Muğlasporlu teknik kadro ve futbolcuları alkışlayan Kumlucalı taraftarlar da büyük bir centilmenlik örneği sergiledi. Artık sahalarda bu tür davranışları daha çok görmeliyiz.

10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Yazımın sonlarında doğru bir kutlama da sevgili meslektaşlarıma gelsin. Yağmur çamur demeden halkın doğru bilgilendirilmesi için yoğun bir şekilde çalışan bütün gazeteci arkadaşlarımın bu özel günü kutlu ve mutlu olsun. Muğla’daki meslektaşlarımızla 12 Ocak Cuma akşamı Muğla Demircioğlu Otelde Muğla Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen 2023 Medya Başarı Ödül Gecesinde buluşacağız. Benim sunumunu üstlendiğim gecece dallarında başarılı olan gazeteciler ödüllendirilecek.

Bizim Muğla Medya Grubumuzdan da Muğla Gazetesi İnternet Sitesi Yazı İşleri Müdürü Sevgili Beritan Yücel Haber Kategorisinde, Muğla Haber Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sevgili Sinem Karakaya’da Spor Haber Kategorisinde ödül alacak. Genç ve başarılı iki meslektaşımı gönülden kutluyorum. Kalın sağlıcakla.

Bu yazı toplam 1912 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Cüneyt Erdan Arşivi
SON YAZILAR