Cüneyt Erdan

Cüneyt Erdan

ZAMAN ERMAŞ MUĞLASPOR’A DESTEK ZAMANI…

ZAMAN ERMAŞ MUĞLASPOR’A DESTEK ZAMANI…

Sevgili Muğla Gazetesi okurları hepinize merhaba. Uzun süredir medya grubumuz bünyesinde yer alan Muğla Haber Gazetesinde SPORTESİ köşesinde sizlerle beraber olduk. Yeni adresimiz bundan sonra yine medya grubumuz bünyesinde yer alan ve 25 yıllık bir geçmişi olan Muğla Gazetesi olacak.

Her zaman olduğu gibi en büyük konumuz tabi ki Muğlaspor. Muğlaspor bizim çocukluk sevdamız, tutkumuz ve şehrimizin de en büyük marka değerlerinden.

Son yıllarda yanlış yönetimler nedeniyle sancılı dönem yaşasa da, mevcut Kulüp Başkanı Ali Çakır’ın göreve gelmesi ile toplumda ve camiada Muğlaspor’a olan güven ve inanç daha da arttı.

Geçtiğimiz yıl ligin bitimine dört hafta kala adeta kucağına bomba bırakılan Ali Başkan tüm zorluklara rağmen takımı ligde tutmayı başardı.

Ligin tamamlanmasının ardından genel kurulunu gerçekleştiren Muğlaspor’da, Ali Çakır yönetimini tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

Göreve gelen yeni yönetim yaptığı ziyaretler ve aktivitelerle takımın şehirle yeniden kaynaşmasını sağlarken, takıma olan güveni arttırdı.

Yeni sezon için iyi bir kadro oluşturan Muğlaspor’umuz takımın başına da Muğlaspor tarihinde adını altın harflerle yazdıran gol kralı Cihan Bulut Hocayı getirdi. Cihan Hoca geçtiğimiz sezon Yatağanspor’un başında başarılı bir sezon geçirerek ligi Muğlaspor’un üzerinde tamamlamıştı. Sevgili Cihan Hocam ve ekibine gönülden başarılar diliyorum.

Yaşanan tüm bu gelişmelerin sonrasında ise madencilik sektöründe Muğla’nın parlayan yıldızı olan Ermaş Şirketler Grubu yine Muğlaspor’a yaptığı destekle tüm gönüllerde taht kurdu. Geçtiğimiz sezon takıma göğüs reklamı veren Ermaş Grup bu sezonda takıma isim sponsoru olarak çok büyük maddi katkı sağladı. Ermaş Madenciliğin bu desteğini bir başka yazıda geniş bir şekilde değerlendireceğim.

Yeni sezonda camianın Muğlaspor’dan beklentisi çok büyük. Şu ana kadar oynadığı hazırlık maçlarından galip ayrılan ve oynadığı futbolla umut veren Muğlaspor umarım ligde de bu başarısını devam ettirir.

En büyük sevdamız olan Muğlaspor’a imkanlar dahilinde destek vermeli ve sahip çıkmalıyız. Gelin hep birlikte büyük ve başarılı Muğlaspor’u oluşturalım. Zaman Muğlaspor’a destek zamanı. Haydi Muğla’m çocukluk sevdana sahip çık. Kalın sağlıcakla…

Bu yazı toplam 1103 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Cüneyt Erdan Arşivi
SON YAZILAR