Cüneyt Erdan

Cüneyt Erdan

MUĞLASPOR TOPBAŞI YAPTI, SONU ŞAMPİYONLUK OLUR İNŞALLAH

MUĞLASPOR TOPBAŞI YAPTI, SONU ŞAMPİYONLUK OLUR İNŞALLAH

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’in en iddialı ekiplerinden olacak olan Muğlaspor yeni sezon hazırlıkları için sahaya indi.

Menaf Kıyanç Başkanlığındaki Muğlaspor yönetim kuırulu transfer çalışmalarında ince eleyip sık dokudu. Transfer komitesi Muğlaspor’a yakışır, daha önce oynadıkları takımlarda sayısız başarılara imza atmış ve gol kralı olmuş futbolcuları takıma kazandırdı. Öncelikle transfer çalışmalarında çok başarılı yol izleyen ve bu transferlerde emeği geçen herkesi gönülden kutluyorum.

Yaptığı transferlerle daha lig başlamadan ligde adını duyuran Muğlaspor yeni sezon hazırlıklarına Atatürk Stadında yaptığı çalışmayla başladı.

Muğlaspor’un Atatürk Stadında yaptığı ilk antrenmanı Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç ve yönetim kurulu tam kadro takip etti.

Ayrıca antrenmanı ziyaret eden 48 Gençlik Taraftarlar Derneği ve Suskunlar Grubu takıma çiçek vererek başarılar diledi.

Bu arada önemli bir ayrıntıyı da sizlerle paylaşmak istiyorum. Muğlaspor Başkanı yada yönetim kurulundan haber için kimi arasam hep kulüpte çalışırken denk geliyorum. Muğlaspor yönetim kurulu şampiyonluk için gecesini gündüzüne katarken, günün büyük bir bölümünü kulüpte çalışarak geçiriyor.

Muğlaspor iyi bir kamp dönemi geçirdikten sonra sezona inşallah bomba gibi başlayacak. Bu saatten sonra Muğla’da yaşayan ve bu kulübe sevdalı olan herkesin takıma destek vermesi gerekiyor.

Yönetimi, teknik kadrosu, futbolcusu, kulüp çalışanı, taraftarı, şehrin yöneticileri, bu ilde yaşayan herkes tek yürek olursa özlediğimiz şampiyonluğa ulaşırız. Bu şehirde yaşayan herkes imkanları ölçüsünde takıma destek vermeli.

Muğlaspor bu şehrin en büyük marka değerlerinden bir tanesi. Yeşil beyazlı kulüp bu sezon mutlaka şampiyon olarak hak ettiği profesyonel liglere dönmeli. Daha önce elde ettiği başarılarla adını Türk futbol tarihine şanlı harflerle yazdıran Muğlasporumuza yeni sezon için gönülden başarılar diliyorum. Kalın sağlıcakla…

Bu yazı toplam 1934 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Cüneyt Erdan Arşivi
SON YAZILAR