Cüneyt Erdan

Cüneyt Erdan

MUĞLASPOR İÇİN SABIRLI VE TEK YÜREK OLMALIYIZ

MUĞLASPOR İÇİN SABIRLI VE TEK YÜREK OLMALIYIZ

Sevgili Sportesi okurları bugün yine şehrimizin en büyük marka değeri, en büyük sevdamız Muğlaspor’umuzu değerlendireceğiz.

Geçmişte de yazmıştım yine yazacağım. Son yapılan kongrede göreve seçilen Menaf Kıyanç Başkanlığındaki yönetim kurulu Muğlaspor’a son yıllarda gelmiş en güçlü yönetim kurulu. Hem maddi hem de manevi anlamda çok güçlü olan bu yönetim, günümüze kadar yapmış olduğu çalışmalarla kulübü nereden nereye getirdiğini de yakından biliyorum.

Kulübün 10 milyonu aşan borcunu 3 milyon seviyelerine indiren, yaklaşık 13 milyon lira harcayarak iddialı bir kadro kuran, yaptığı vefa ziyaretleri ile tüm şehirle bütünleşen, ayrıca sezon sonuna kadar yapacağı harcamaları bile planlayan Başkan Kıyanç ve yönetim kurulunu kutluyorum.

Öte yandan basın toplantısında Başkan Menaf Kıyanç ve yönetimi tarafından da dillendirilen Menteşe Belediyesi’nin de katkılarını belirtmeden olmaz. Kendisinin ne kadar büyük Muğlaspor sevdalısı olduğunu yakından bildiğim Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, kulübün tüm mutfak ve ulaşım giderini karşılayarak kulübe büyük katkı sağlıyor. Bu nedenle Sayın Belediye Başkanı Gümüş’ü de gönülden kutluyorum.

Şimdi gelelim sezon sonu kazanılacak şampiyonluk için sabırlı olma konusuna. Lig başlayalı 6 hafta oldu. Bu 6 hafta Muğlaspor kendisinden beklenen futbolu ortaya koyamadığı aşikar. Ancak bu 6 haftaya bakarak radikal değişim beklemek de hata. Futbol takımlarında zaman zaman inişli çıkışlı grafikler yaşanabilir. Muğlaspor’un yetenekli kadrosunun çok kısa sürede toparlanıp istenilen sonuçları alacağına inancım tam. Kendisini Muğlaspor’lu hisseden herkesin bu yönetime, teknik kadroya ve futbolculara güvenmesi gerektiğini düşünüyorum. Tek yürek olursak sezon mutlaka şampiyonluğa ulaşacağız.

Basın toplantının bir başka konusu ise kendi sahamızda oynadığımız Irlıganlı maçında rakip takımın yaptığı kural hatasıydı. Irlıganlıspor takımı oynatması gereken genç oyuncuları yeterli sayıda oynatmayınca kural hatası işledi. Bu konuyu ilgili makamlara taşıyan Muğlaspor yönetimi bu maçtan hükmen galibiyet bekliyor. Bu sonuç çıkarsa Muğlaspor puanın 12’den 14’e yükseltecek. Ligdeki her puanın ne kadar önemli olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz.

Şimdi gelelim şampiyonluğa. 2016’da Haluk Beyimoğlu Başkanlığında nasıl şehir olarak tek yürek olduysak yine olmalıyız. Şehrimizi yönetenler, atanmış ve seçilmiş yöneticiler, sivil toplum temsilcileri, taraftarlar herkes Muğlaspor için tek yürek olursak bütün engelleri aşarız. BİRİZ BİRLİĞİZ MUĞLALIYIZ BİZ. Kalın sağlıcakla.

Bu yazı toplam 1874 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Cüneyt Erdan Arşivi
SON YAZILAR