Cüneyt Erdan

Cüneyt Erdan

ORTAKÖYSPOR’DAN MUHTEŞEM ŞAMPİYONLUK GECESİ

ORTAKÖYSPOR’DAN MUHTEŞEM ŞAMPİYONLUK GECESİ

2018 yılında bir grup fedakar kişi tarafından köyün gençleri spor yapsın diyerek kurulan Ortaköyspor, son zamanlarda yaptığı hamleler ve elde ettiği başarılarla gündem olmaya devam ediyor.

Son dört yıla iki önemli şampiyonluk sığdıran Ortaköyspor, önce 2. Amatör Kümeden 1. Amatör Kümeye, oradan da geçtiğimiz sezon Muğla Süper Amatör Kümeye yükselerek büyük bir başarıya imza attı.

Maçlarını şenlik havasında oynayan Ortaköyspor geçtiğimiz sezon çok zorlu bir gruptan şampiyon olarak çıkarak Muğla Süper Amatör Ligine yükseldi.

Muğla’nın genç ve girişimci işadamlarından, Süpüroğlu Restoran ve Tanzi Yeni Nesil Restoran İşletmecisi Hüseyin Uçar Başkanlığındaki Ortaköyspor’un çalışkan ve fedakar yönetim kurulu takımı başarıya ulaştırmak için gecesini gündüzüne katıyor.

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Ortaköyspor bu sezon hedefini Bölgesel Amatör Lig olarak belirlerken, tüm Türkiye’nin yakından tanıdığı ve çok sevdiği İbrahim Yattara’yı da kadrosuna kattı. Yattara için görkemli bir karşılama töreni gerçekleştiren Ortaköyspor, kulübün adını ülke geneline duyurdu.

Yattara transferi ile Muğla futboluna renk katan Ortaköyspor geçtiğimiz akşam Tanzi Yeni Nesil Restoran’da şampiyonluk gecesi gerçekleştirdi. İlginin çok yüksek olduğu geceye Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, TÜFAD Genel Sekreteri ve Muğla Şube Başkanı Alaaddin Naganlu, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Ercan, Ortaköyspor Yönetim Kurulu ve çok sayıda davetli katıldı.

Benim de sunumlarımla katkı verdiğim gecede İbrahim Yattara imzalı dört adet forma açık artırma ile satışa sunulurken, konuklar formayı alabilmek için birbirleriyle yarıştı.

Ünlü zurna sanatçısı Mesut Külahlı ve ekibinin renk kattığı gecede konuşan Ortaköyspor Kulübü Başkanı Hüseyin Uçar, geceye katılıp destek veren herkese teşekkür etti. Başkan Uçar, hedeflerinin 3. Lig olduğunu yineleyerek sezon hazırlıklarının çok iyi gittiğini ifade etti.

Muğla futboluna renk katan Ortaköyspor Başkanı Hüseyin Uçar ve tüm yönetim kurulunu gönülden kutluyor ve yeni sezonda başarılar diliyorum. Kalın sağlıcakla.

Bu yazı toplam 1036 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Cüneyt Erdan Arşivi
SON YAZILAR