SİNEM BARUT

SİNEM BARUT

GÜÇ ZEHİRLENMESİ

GÜÇ ZEHİRLENMESİ

Önce Öğretmenlerimiz öldürüldü. Sonra Doktorlarımız, Avukatlarımız, Savcılarımız derken derken ne yazık ki sıra Sanatçılarımıza geldi. Beş para etmezlerin, iki kelimeyi yan yana getiremeyenlerin, yalandan başka cümle kuramayanların dünyasında, malesef bir emektarımızı daha kaybettik. Mesleği, müziği, sanatı, manipüle ede ede basitleştirdiniz. Önüne gelen dilediğini söyleyip yapabileceğini sanıyor. Onur Şener adlı müzisyen, kendisinden istenilen şarkıyı bilmediği ve çalmadığı için, mekan çıkışında, şarkıyı isteyen müşteriler tarafından öldürüldü. Yanlış duymadınız ÖLDÜRÜLDÜ! Adamcağızın iki çocuğu da yetim kaldı. Bu nasıl bir manyaklık! Bu topluma ne oluyor! Kendini her şeyin, herkesin sahibi sanan bir tür oluştu. Kadının, çocuğun, hayvanın, girdiği mekanın, arabasını koyduğu kaldırım kenarının. Fütursuz, anlayışsız, tahammülsüz, saygısız ve en kötüsü; teklikeli bir tür… Bu tür karşısında o kadar kendi başımızayız ki! Bir sanatcının ölmesine degecek kadar güzelmiydi istediginiz parça?

Kamu görevlileri vahşi bir cinayet işledi. Bir babayı evladından ayırdı. Suç mesleklerini bağlamaz elbette… Asıl konu, bunlara mekanda mafyatik tavırlarla olay çıkartacak cesareti neyin,nelerin verdiği?

Onca cehaletin, onca kendini bilmezin arasında yapabileceğimiz hiç birşey yok ne yazık ki zamanı geri alamıyoruz bu tarz olayların önüne geçemiyoruz engel olamıyoruz. Artık dünya yaşanılabilir bir yer olmalı. Onur Şener’e rahmet ailesinede sabır diliyorum.

Bu yazı toplam 1687 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
SİNEM BARUT Arşivi
SON YAZILAR